Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Karóra szíj csere során sérül...

Karóra szíj csere során sérül a tokfül?

Figyelt kérdés

Ugyebár elég szorosan illeszkedik a bőr szíj és a tokfül. Ha azt ott az órás elkezdi feszegetni, hogy kipattanjon a szíj, akkor megkarcolja vele az óra fém részét?

Szíjat szeretnék cseréltetni, de attól tartok nem ússza meg a felpolírozott tok.

jún. 16. 08:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kipattanjon a teleszkóp*
jún. 16. 08:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen órás az, aki feszegetéssel, összekaristolással cserél szíjat?! :O

Én magamnak szoktam cserélni, nem vagyok képzett órás, de sosem karcoltam még össze.

jún. 16. 08:35
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
A tokfülek között általában nincs felpolírozva. Amúgy ha nem bízol benne csináld magadnak.
jún. 16. 08:37
 4/11 A kérdező kommentje:

Nincs hozzá semmi eszközöm, de egyébként sem tartom magam elég ügyesnek hozzá, hogy én biztosra meg tudjam csinálni összekarcolás nélkül.

Bízok bennük, csak abból indulok ki, hogy ha ránézek is látom, hogy ott semmi hely sincs annyira szorosan illeszkedik, feszegetés nélkül nem tudom hogy lehet megoldani.

jún. 16. 08:42
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
A bőrszíjat szokták félrehúzni az enged annyit. Még az olcsó alis cuccokkal is elég nehéz összekarcolni. Inkább a bőrszíj szokott enyhén sérülni ha régi. Az új szíj meg legyen quick releases és akkor te is tudod csereberélni.
jún. 16. 09:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Új a szíj, csak gondoltam lecserélem, mert egy másik jobban tetszene. De ha kicsit sérül akkor inkább hagyom, mert egyébként egy nagyon minőségi szíj, kár lenne érte.
jún. 16. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

6

Csak akkor sérülhet ha nagyon régi és ki van száradva(akkor sem minden esetben). Ha még új akkor semmi baja nem lesz.

jún. 16. 09:58
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Olyan szíjat vegyél, amin ilyen pöckös stift van. Ezt saját magadnak szerszám nélkül fél perc alatt tudod tetszés szerint csereberélni!
jún. 16. 10:12
 9/11 anonim ***** válasza:
34%
Tehát ilyenre gondoltam pl.: [link]
jún. 16. 10:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, ismerem ezt a modellt. Viszont azt a típusú szíjat amit akartam, nem találtam ilyenben. Úgyhogy hagyományosat vettem, de ez valóban egy okos és praktikus megoldás erre a problémára.
jún. 16. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!