Mit vesztek fel a nyári ruhák, szoknyák alá?
Figyelt kérdés
Kolléganőm szerint undorító,hogy én ezek alá csak bugyit veszek fel és úgy járkálok egész nap az irodában, tömegközlekedési eszközökön stb...#Szoknya alá
2024. jún. 15. 19:13
1/16 anonim válasza:
Miért, szerinte mit kellene még????
2/16 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszmbe: mi a fenét kellene még alá venni?
4/16 anonim válasza:
Kolléganőd tán fogyatékos??
Off: én, ha nincs magy meleg, biciklis nadrágot is veszek fel. Kényelmesebben mozgok úgy, főleg, ha menstruálok, nem kell aggódnom, hogy véletlen valami kilátszik.
5/16 A kérdező kommentje:
Ő szokott rövidnadrágot, akár női boxert +ba, esetleg ilyen hosszabb alakformaló dolgokat.
De általában fekete rövidgatya.
2024. jún. 15. 20:27
6/16 anonim válasza:
Bugyit, nadrágot, alá alakformálót és dupla szoknyát a biztonság kedvéért :D
Csak vicceltem, alakformáló alsón és harisnyán kívül nem hallottam még, hogy mást is vennének.
7/16 anonim válasza:
Én azért szoktam tanga helyett inkább sort fazonú bugyit venni a vékonyabb anyagú szoknyák és ruhák alá, mert gáznak találom azt a látványt, amikor valakinek becsípődik a ruha anyaga a feneke 2 oldala közé. De ettől még semmi egyebet nem kell venni alájuk, mint bugyit.
8/16 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy aki túlsúlyos vagy körte alkatú, annak esetleg összeér és kidörzsölődik a combja. Ennek megelőzésére szoktak rövidnadrágot vagy combpántot felvenni szoknya alá, dehát erre azért nincs mindenkinek szüksége.
9/16 anonim válasza:
Amíg reggel hűvösebb van, harisnyát szoktam felvenni. Viszont 35 fokban nem vagyok hajlandó bármit is a szoknya alá venni.
10/16 anonim válasza:
Ha rövid szoknya, akkor biciklis nadrágot, hogy ne villantsak. Ha nem rövid, akkor csak bugyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!