Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha férfiként szeretnék magamna...

Ha férfiként szeretnék magamnak női ruhát venni és ha férfi ruhákból az m-eset veszem akkor női ruhából az l-es kell vagy ez ennél bonyolultabb?

Figyelt kérdés
Akit érzékenyen érintene az ne olvassa mert sok lesz a megosztó dolog.. Sok táblázatot átnéztem, de mindegyiknél más más testadatokat kell nézni és mintha minden táblázat más lenne. Leegyszerűsíthetem a dolgot annyival hogy egy mérettel nagyobból válogatok? akkor azzal le van tudva a dolog vagy ennyivel megeshet hogy nem passzolna? Ha esetleg valamit segíthet a válaszadásban akkor vékonyabb testalkatú vagyok 165 cm-vel és elsősorban tangára, szoknyára, haspólóra, tapadós nadrág és esetleg valami csipkés egyberuhák lenne a terv. Mehetnék ruhaüzlet próbafülkéjébe is, de nem szeretnék szemeket kiégetni és azt sem szeretném hogy más lányoknak utánam kelljen felpróbálniuk azokat a ruhákat amiket visszarakok.

jún. 12. 20:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es: ez definitív nem igaz, nem minden nö izommentes homokóra alkatú!
jún. 30. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!