Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Biciklizni (kis faluban)...

Biciklizni (kis faluban) milyen ruhában mentek ki?

Figyelt kérdés

Azokra az esetekre gondolok, amikor csak úgy unalomból kimentek kicsit bicajozni...

Egy kis faluban lakom, nincs külön biciklis öltözékem.

Fölveszek egy pólót (néha ujjatlant is), egy rövidnadrágot, rövidszárú zoknit és edzőcipőt.

Van viszont egy tó a falu határában, ha oda megyünk, akkor nagyjából ugyanígy, cipő helyett papucs, mezitláb...

Szerintetek jó így?

Csak azért kérdezem, mert tegnap a nénik megszóltak, hogy "lengén" vagyok öltözve...

L/21

2024. jún. 9. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Papucsban veszélyes bringázni
2024. jún. 9. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem teljesen jól voltál öltözve. De valóban papucsban veszélyes tekerni.
2024. jún. 9. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mezítláb és papucsban is veszélyes, évekkel ezelőtt a főúton beakadt a barátnőm papucsa, majdnem elcsapta egy autó.
2024. jún. 10. 00:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Gyerek korom jutott eszembe, sokat nyaraltam vidéki tóparti helyen, sokat is jártam biciklizni, idő haladasával, mindig változott, az hogy épp mi volt rajtam, pl, kis fiú voltam, neztelenkedő voltam, nekem gyerekként meg szokodt volt, ha környékén biciklizni mentem, meztelen, kamasz fiú korba be léptem, rá kellett szoktatni magam hogy legalább egy laza bő rövid gatya legyen rajtam, nem azért mert szégyenlős lettem volna, nem voltam ma sem, szülők, kértek, ha biciklizni megyek legalább egy rövid gatya legyen, persze sokszor ha épp nem látták el indulok biciklizni akkor vidéken simán még 15 évesen is, meztelen bicikliztem, rá jöttem hogy már nem lesz jó így, felnőttként, gatya épp vidéki tóparti helyen vagyok biciklizni megyek to másik részére, akkor csak fürdő shortba megyek, papucs helyett ilyen esetben van egy régi sport cipőm azt veszem, egy részt vízi cipőnek használom
2024. jún. 10. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahogy te, szabadidő alsó vagy rövidnadrág, póló, edzőcipő. De amúgy is abban járok, nem csak bicajozni.
2024. jún. 10. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó az öltözéked, egyedül a papucsban biciklizés az veszélyes, de edzőcipőben, esetleg mezítláb ok. Bár én még mezítláb nem bicikliztem, ha neked úgy jó akkor nem számít ki mit mond. Az öltözéked pedig pont jó, a lenge az lenne ha bikiniben tekernél. :)
2024. jún. 10. 10:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a mezítláb biciklizős fétises itt az oldalon? Mindegy is... Mezítláb, vagy papucsban nekem borzasztó kényelmetlen lenne. Egy stabil, zárt cipőt sokkal biztonságosabbnak érzek.

Az öltözéket meg nem írja elő törvény. Azt veszel fel, ami jól esik és kényelmes neked. Persze a közizlés határain belül...

Kis faluban még életemben nem bicikliztem. Városban ha munkába megyek, normál utcai ruha van rajtam. Ehhez külön nem veszek fel mást. Akár egy farmer (akár rövid) + póló.

Ha direkt sportolás a cél és nagyobb távot megyek, akkor veszek fel betétes biciklis gatyát. Nagyon jó benne mozogni, nem izzadsz bele, nem dörzsöl ki. Nem muszáj méregdrágát venni hobbi tekeréshez. Akár egy pár ezer forintos Lidl/Aldi-s darabra is megéri beruházni.

2024. jún. 10. 12:02
 8/8 ívy1 ***** válasza:
Póló vagy újjatlan, rövid vagy tèrd leggings, sportcipő. Ès èn is faluban lakok.
2024. jún. 11. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!