Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik harisnyában izzad a...

Melyik harisnyában izzad a női talp jobban ?

Figyelt kérdés
én 10 -15 den est testszínű használok Belinda márkájú -t
jún. 6. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Már megint kezded?
jún. 6. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezeket a kérdéseket nem lehetne inkább a szexualitás topikban nyomatni??
jún. 7. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
És lehetőleg ott se 4 óránként.
jún. 7. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Bármelyik nylonharisnyában lehet izzadni főleg melegebb napokon. Nyáron maximum elég a 20-40 Den-es harisnya ami még átlátszó.

De nekem az tetszik a legjobban amikor a padlón nyomot hagy egy izzadt harisnyás talp az valami eszméletlen feltud izgatni.

jún. 13. 07:48
 5/6 kornel1980 ***** válasza:
75%

Megsúgok valamit, nem a harisnya miatt lesz büdi a csaj lába, hanem a cipő. Csak azért mert harisnyát vesz fel még nem lesz meg az általad várt hatás....

Minden nap viselt cipő, lehetőleg műbőr, na az tud gyilkos lenni nemtől függetlenül, akár pamut zoknival is.

jún. 21. 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
68%

A harisnyának nincs semmi köze az izzadáshoz, ha használod a nylonharisnyákat, akkor tapasztalnád, hogy az izzadást nem veszi fel, tehát abban nem lehet izzadni.

De annyi előnye van, legalább is számomra, hogy ha izzad a lábam, akkor a nylonharisnyától megszűnik ez az érzés, tehát nem érzem harisnyával, hogy izzad a talpam,és nem ragad le a papucsban, cipőben. Én ezért hordok nylonharisnyát gyakran, és színes sosem szokott lábszagom lenni nylonharisnyával.

jún. 22. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!