Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz ha kövér...

Szerintetek gáz ha kövér férfiként felveszek egy izomtrikót?

Figyelt kérdés
Nyár van, meleg van, szerintem beleférhet, de kíváncsi vagyok mit gondoltok

jún. 6. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem
jún. 6. 16:44
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Igen
jún. 6. 17:08
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem, de ezt nagyon elfogultan mondom, mivel a nagyobb férfiak a gyengém 😅
jún. 6. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Amíg nem falunapon 50+-os férfi összeizzadt/zsírozott trikóban issza a tizenhuszadik sörét feelingje van, addig nincs vele gond.
jún. 6. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Ahogy írtad, nyár van meleg van. Vegyél fel olyan ruhát amiben komfortosan érzed magad. Sőt még egy fagyit is megehetsz h lehűtsön kicsit ;)
jún. 6. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

5.

Az lemaradt még, hogy színházba menne így.

jún. 6. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
18%
Tökmindegy sztem hogy miben van egy kövér 😂
jún. 6. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Ugyebár van az a fajta felfogás - én nem értek vele egyet - hogy aki állítólag ronda, az ne merészeljen felvenni jó ruhákat, mások által hordott ruhákat. Vegyen csak fel otromba, ízléstelen, elmért zubbonyokat: és attól lesz aztán tényleg ronda... Én azt mondom, a menő, divatos ruhák sem a véznaságot, sem a kövérséget nem fogják orvosolni, de legalább nem tesznek rá még egy lapáttal negatív irányban az illetőre.
jún. 6. 23:51
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Tenni rá magasról. Kapcsolatomban kicsit leeresztettem és meghíztam, ezért a régi edzős felsőimet meg más darabokat amik kicsit kicsik inkább csak otthonra hordok. De azért nem öltözök át, hogy a sarki boltba elugorjak. Múltkor mikor hazaértem vettem csak észre, hogy pár centire kilógott a hasam pont egy régi trikómból. Senkit nem érdekelt.

Sőt van hogy félmeztelenül viszem le a szemetet. Egyetlen egyszer jegyezte meg a szomszéd néni egy ilyen elkalommal hogy de kövér lettem. Mentségére szóljon hogy épp nagy vacsora után voltam és levegőt alig kaptam. Olyankor tényleg úgy nézek ki mint egy disznó.

jún. 7. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
9es kész 😂😂
jún. 7. 00:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!