Mi a véleményetek a kantáros szoknyáról?
Figyelt kérdés
jún. 4. 16:52
1/12 anonim válasza:
Magamon bem tudom elképzelni, de máson nincs bajom vele.
Gyerekként sokat hordtam, mert a kilencvenes években nad divat volt, de magas vagyok, szóval nem áll jól. Mióta magam veszem a ruháimat nincs ilyen a szekrényemben.
2/12 anonim válasza:
Hol veszed? Ezer éve keresek olyat, ami néz is ki valahogy és nem 30 ezer Ft.
4/12 anonim válasza:
A Lucy&Yak mondjuk 25 e, de szerintem inkább vegyél valami olyat ami tartós, és nem esik szét, mintsem valami kacatot a Shein vagy az AliExpress kíválatából, ami csak 6, de olyan is.
6/12 anonim válasza:
Mézga Krisztán kívül senkin sem láttam még ilyesmit. Nem is szeretnék.
7/12 anonim válasza:
Ki hord ilyet?Pasikon is volt kantáros farmer nadrág.Az is egy borzalom volt,de legalább el lehetett adni vmi munkásnadrágfélének.De Szoknyás változatban??Tök gáz!
Nővérem szokta ráadni a gyerekre hogy ne csússzon le neki,amikor a homokozóba megy vele.
8/12 anonim válasza:
Egy ruhadarab nevéből nem tudjuk kitalálni, hogy pontosan miféle, ki viselné és hova.
Lehet nevetséges, szánalmas, de mindent jól eltalálva aranyos és szexi is.
F/32
9/12 anonim válasza:
Szerintem is az. Nekem még a kantáros rövidnacis változata is nagyon tetszik. Szerintem olyan aranyos:) F/41
10/12 anonim válasza:
Érdemes hordani.A faluban abba járok a boltba és Mariskának is tetszik.
Józsibácsi 74 a tangás kertész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!