Csajszik vagy skacik, online ruha rendeles? Velemeny? Hol?
A gond az barat es baratnoim, hogy alig van ruham. Mik a jo online weboldalak ? Mi valt be nektek sracok, csajszik?
ferfi vagyok M-es meret ha fontos, az nem gond ha picit hosszabb, na az mar gond ha a hasszorzetem is kilatszik.
F megegyszer
koszi csajszik meg skacik
answear
modivo
zalando
Ezeken az oldalakon nagyon sok márka elérhető, olcsóbb is, drága is. Ha regisztrálsz (és x összeg felett rendelsz) akkor ingyenes a szállítás és a visszaküldés is, el is jön a futár a csomagért. Normális az ügyintézés, nincs átverés, ha valami nem kell, visszaküldöd és kapod vissza a pénzt.
Én szeretem még a Mango-t és a Zara-t is, csak azoknál neked kell intézni és fizetni a visszaküldést, nincs magyar oldaluk, így az bonyolultabb, ha valami nem jó, mert szállítási költséget már buksz.
Ruhát, cipőt jobban szeretek fizikai boltban vásárolni, mert ott fel tudom próbálni. Így csak azt veszem meg, ami biztosan jó.
Bonprixről szoktam párszor rendelni. Ennél már tudom, hogy a mérettáblázat szerinti méreteknél mindig egy mérettel kisebb kell. Meg néha Kínából, Ali, Temu, Sinsay. Nálam nagyjából ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!