Lányok, ti miért szeretitek a biciklis gatyát? Ez most ennyire divatos?
Figyelt kérdés
Szó se róla, semmi bajom vele, sőt nagyon is jól áll a lányok többségén, de nagyon sokan is hordják. Most hétvégén sokakat láttam benne itt Pesten. Amiért a leginkább szeretitek az, hogy:jún. 2. 20:30
A kérdező szavazást indított:
Jó benne lenni, nagyon jól érzed magad benne
Tetszeni akarsz a párodnak vagy másnak
Csakis vagy leginkább sportoláshoz viseled
Ez most egy divat
Más okból szereted
18 szavazat
4/13 anonim válasza:
A legjobb és legkényelmesebb viselet ami csak létezik. Sporthoz is ezt húzom fel meg amúgy is imádok ebben lenni.
5/13 anonim válasza:
Mert szeretem, hogy a kipárnázott segge miatt bárhol le tudok ülni és nem lesz kényelmetlen.
6/13 anonim válasza:
Én pl gyűlölöm, ahogyan a leggingst is, szerintem rohadt kényelmetlenek!
7/13 ívy1 válasza:
Gondolom azért is hordják sokan,amièrt èn is, szerintem a legkènyelmesebb ruhadarab, sokféle van,ès jól variálható.
8/13 anonim válasza:
Sosem hordtam biciklis nadrágot, de annyi emberen láttam már, hogy eskü elgondolkoztam rajta, hogy veszek egyet.
10/13 anonim válasza:
Nahát, itt mennyi lány szereti a biciklis nadrágot mikor az utcán egyet nem látni abban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!