Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek baj, ha fiú...

Szerintetek baj, ha fiú létemre női farmert hordok?

Figyelt kérdés

Ma vettem egyet a Reservedben. Nem terveztem kimondottan női farmer venni. Csak nézegettem azt a részt, ahol a kiárusított ruhák vannak. A férfi ilyen részlegen volt egy gatya, ami nagyon megtetszett. A színe, szabása, anyaga is. Régen láttam ilyet.

A méretezése gyanús volt, mert "42, UK14" volt ráírva, én meg normál pasas méretezés szerint 32 vagy 34-est szoktam hordani. De ettől függetlenül kb. jónak láttam a mérete, ezért fel is próbáltam. Tökéletes volt, mindenhol jó, mintha rám öntötték volna.

Aztán megnéztem a címkéjét: "női fermer" van ráívra! Gondolom vahlahogy odakeveredett a rossz részlegre. Talán mikor a próbafülkéből visszavitték, nem nézték meg elég figyelmesen hova való...

Ott vacilláltam, hogy most mi legyen. De viszonylag olcsó is volt, nem tudtam otthagyni. Kifizettem, elhoztam. A blokkon is női farmer van.

Nincs semmilyen ferde hajlamom, nem vagyok transzvesztita. De most elbizonytalanodam, hoyg utcán hordhatom-e. Nem rószanszín szívecskés, flitteres, vagy ilyesmi. Tehát belül a címkéjét leszámítva nincs ráírva hoyg női. Egy sima egyszerű, bővebb szabású, de vastagabb anyagú, egyszínű világoskék farmer. A cipzár is jó helyen van, a "csomagom" is elfér, nem tapad rám. A hossza is pont stimmel. Szerintetek hordhatom? Kicsit zavar, hogy női hivatalosan.

2024. jún. 2. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég szánalmas "mentegetőzés" ez szerintem :D Tetszik, megvetted, semmi gondod nincs vele. Szerinted ki veszi észre külső szemlélőként, hogy mi van a címkére írva?
2024. jún. 3. 09:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól illeszkedik mindenhol, kényelmes, így ha a képen nem nézem a csajt, akár ráfoghatnánk, hogy uniszex.

Tehát hordjad nyugodtan, engem nem zavar!

2024. jún. 3. 09:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért reméljük nem valami tüdőgatya, bokánál meg 20 centi hézaggal, mert akkor azonnal kiderül a turpisság.
2024. jún. 3. 13:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Én meg olyan farmer nadrágot vettem aminek saját töke van..... a boltban nem vettem észre és nem volt olcsó.

Szó szerint nekem nem látszik semmi, szinte "lapos" a lábaim között, a farmernadrág meg szépen kidurodik mintha állna nekem vagy túl nagy lenne a "csomag".

Fiú vagyok, szóval nem lány.

2024. jún. 3. 14:03
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Budapesti reservedben vetted? Rendesen megtetszett a kép alapján, leárazva még az ára is tök jó :D
2024. jún. 3. 15:23
 16/17 A kérdező kommentje:
#15, nem, a pécsi Árkádban.
2024. jún. 3. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem néz ki rosszul. Ha alapból jól is áll, és jól is érzed magadat benne miért ne.
2024. jún. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!