Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek baj, ha fiú...

Szerintetek baj, ha fiú létemre női farmert hordok?

Figyelt kérdés

Ma vettem egyet a Reservedben. Nem terveztem kimondottan női farmer venni. Csak nézegettem azt a részt, ahol a kiárusított ruhák vannak. A férfi ilyen részlegen volt egy gatya, ami nagyon megtetszett. A színe, szabása, anyaga is. Régen láttam ilyet.

A méretezése gyanús volt, mert "42, UK14" volt ráírva, én meg normál pasas méretezés szerint 32 vagy 34-est szoktam hordani. De ettől függetlenül kb. jónak láttam a mérete, ezért fel is próbáltam. Tökéletes volt, mindenhol jó, mintha rám öntötték volna.

Aztán megnéztem a címkéjét: "női fermer" van ráívra! Gondolom vahlahogy odakeveredett a rossz részlegre. Talán mikor a próbafülkéből visszavitték, nem nézték meg elég figyelmesen hova való...

Ott vacilláltam, hogy most mi legyen. De viszonylag olcsó is volt, nem tudtam otthagyni. Kifizettem, elhoztam. A blokkon is női farmer van.

Nincs semmilyen ferde hajlamom, nem vagyok transzvesztita. De most elbizonytalanodam, hoyg utcán hordhatom-e. Nem rószanszín szívecskés, flitteres, vagy ilyesmi. Tehát belül a címkéjét leszámítva nincs ráírva hoyg női. Egy sima egyszerű, bővebb szabású, de vastagabb anyagú, egyszínű világoskék farmer. A cipzár is jó helyen van, a "csomagom" is elfér, nem tapad rám. A hossza is pont stimmel. Szerintetek hordhatom? Kicsit zavar, hogy női hivatalosan.

jún. 2. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire senkit nem érdekel a többiek nadrágja.
jún. 2. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az jellemző, hogy a női mértékegység semmilyen kapcsolatban nincs az ismert univerzummal, míg a férfiméret meg egzakt.
jún. 2. 19:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik nyugodtan hordjad.
jún. 2. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem
jún. 2. 19:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne hordhatnád? Senki nem fogja az utcán lehúzni rólad hogy megnézze mi van a címkére írva.
jún. 2. 21:34
 6/17 anonim ***** válasza:
9%

Azért biztos látszik a szabásáról/tervezéséről hogy női, én nem hordanám

A zsebek meg nem lehetnek valami nagyok.

jún. 2. 22:28
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ma ebben jöttem el itthonról. A legkényelmesebb gatyám ever! :) Végül örülök, hogy megvettem. Most is tetszik, teljesen jól érzem magam benne. Amit észrevettem, hogy érdekes módon ennek olyan a szabása, hogy nem csúszkál rajtam öv nélkül sem. Az eddigi gatyáimat mindig övvel kellett hordanom, hiába vettem a méretemet, mindig csúszkált a dereka. Nem tudom van-e hozzá köze, hogy ez női, de öv nélkül sincs vele egyáltalán ilyen gondom, fixen áll a dereka.

#6, ne úgy képzeld el, hogy ez valami push-up-os cicanaci! Hátul a farzsebe kb. ugyanakkora mint az eddig farmereimé. Talán egy icipicit kisebbek, de nem jelentősen. Elöl már valóban furán kisebbek a zsebek. Nem olyan mélyek. Nem tudom úgy zsebre tenni a kezem, mint a többiben. De ez annyira nem zavar. Meg kívülről nem látszik.

jún. 3. 08:50
 8/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez a fajta: [link]
jún. 3. 08:55
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Ez inkább más hasnadrág, amit a nők fel szoktak húzni a nyakukig. Ha te is feljebb kell húzd, akkor röhejes leszel
jún. 3. 09:02
 10/17 A kérdező kommentje:
??? Ez (legalábbis amit vettem) teljesen normál derekú. Nem kell feljebb húznom, mint szoktam.
jún. 3. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!