Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér ingben maradni egész nap?

Fehér ingben maradni egész nap?

Figyelt kérdés

Felvettem egy fehér inget, mert ki kellett öltöznöm. Szerintem ebben maradok utána a nap további részére. Szerintetek ez normális, ti sem öltöznétek át az esemény után?

21/L

2024. máj. 31. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem öltöznék át, néha jó szépen kiöltözve lenni.
2024. máj. 31. 13:08
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Én átöltöznék, de csak azért, hogy ne kelljen vigyázni rá. De ha neked ezzel nincs gondod, akkor nyugodtan maradj abban, nincs ezzel semmi baj.
2024. máj. 31. 13:13
 3/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell rá vigyázni, a ruha van érted, nem te a ruháért. Mint amikor nem veszik le a telefonról a fityegő fóliát, mert jaj, mi lesz... nevetséges.

Egyébként, 21 évesen illene önállóan eldönteni ilyesmit, nemde?

2024. máj. 31. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed benne magad akkor miért ne? Én volt hogy kiöltözve estem haza, blúz szoknya harisnya, fárad voltam gondoltam ledőlök kicsit, és késő este ébredtem fel:)
2024. máj. 31. 15:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi, így maradok. :)

#3: De igen, illik, ezért is döntöttem el. A kérdésemben meg az szerepel, hogy más hogy csinálná. Illik tudni értelmezni a mondatokat, nemde?

2024. máj. 31. 15:28
 6/10 NTBS ***** válasza:
100%
Maradj benne bátran. Biztosan jól áll.
2024. máj. 31. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is maradj benne! Igaz én pasi vagyok, de én is szeretek elegánsban maradni. Valahogy jóleső érzés. Nyilván van aki máshogy vélekedik. Nem vagyunk egyformák. Nekem bejön.
2024. máj. 31. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
#3 persze, nem "kell" rá vigyázni, csak mondjuk én nem szeretek egész nap foltos, összekoszolt ruhában lenni 🤷‍♀️
2024. jún. 1. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam mindig átöltözni Egy fehér ing nekem önmagában nem kiöltözés. Szoktam más színű ingeket is hordani, meg fehér pólót is. De nem azért hogy kiöltözzek.
2024. jún. 1. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én se szoktam rögtön átöltözni ha nem muszáj, szeretek egy kicsit elegánsban maradni. Szerintem mindenkinek jól áll ha ki van öltözve.

24/F

2024. jún. 1. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!