Miért nincs senkin rövidnadrág?
Fiú vagyok de már április eleje óta kb csak rövidet hordok, kivétel a hideg esős napok. Jaa közben látom női válaszokat vársz. :D
Hát én is javarészt hosszúnadrágos lányokat látok de ilyen vékonyabb anyagú nadrágokban főleg, de felül meg egy kis top sokszor szóval fura az egész.. Belepusztulnék én a hosszúnadrágba ilyen melegbe.
Én nő vagyok, térdig érő szoknyát vagy ruhát látok leginkább a környezetemben. Nadrágot, bármilyet, azt ritkábban látok.
Én azért hordok mindig szoknyát, ruhát, mert kényelmesebb számomra, mint a nadrág, télen is (meleg harisnyával). Ez az egyszerű oka, a kényelem.
Rövidnadrágban amúgy sokan nem szeretnek egész nap lenni, dolgozni, hajlongani, metrón, buszon a teleizzadt, koszos ülésekre leülni. Vagy épp nincs kedve valakinek szőrteleníteni, mert napokkal később tervezi gyantáztatni, de addig nem akarja mutogatni. Vagy a munkahelyen erős légkondizá megy, megfagyna rövidben. Vagy a vallása, meggyőződése nem engedi. Vagy úgy gondolja, hogy x évesen, anyukaként már nem "illik". Igen, ezt konkrétan így gondolják, pedig szerintem aki anyuka, az is nyugodtan hordhat rövidnadrágot, ami neki kényelmes és jól érzi magát benne, aki megszólja, az csak saját magát minősíti 😉
Rövidnadrágot sok munkahely tiltja, hőség ide, vagy oda.
Például munkavédelmi okokból (fröccsenő folyadékok stb.), vagy nem etikus, nem illik (értékesítő, recepciós, banki munkatárs, ápoló, orvos, ügyvéd stb.). Ha a munkahelyed tiltja, abban mész, amit a munkahely is elfogad, minek rövidnadrágba átöltözni meló előtt a mosdóban és utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!