Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay női ruházat minősége...

Sinsay női ruházat minősége milyen?

Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pepco 2.
2024. máj. 28. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Vegyes. Több fekete farmerem van onnan, pár mosás után már teljesen kopottak lettek. Viszont vannak onnan normális minőségű felsőim is. Nadrágot többet nem vennék náluk, de mást igen.
2024. máj. 28. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem sok ilyen boltnál a nadrág az, amiket rizikósabb venni, az a gyenge láncszem, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. És most nem a kis rövidnadrágokról beszélek, mert azok általában rendben vannak, hanem a hosszú farmerok, leggingsek, stb. Szóval a hosszú nadrágok azok, amik kopnak, a leggings anyaga hamar elvékonyodik és kiszakad, stb, én a legtöbbel eddig így jártam és emiatt nem is nagyon szoktam már ilyen helyeken hosszú nadrágot venni. De amúgy ezenkívül szerintem nem olyan rossz a minőség, sőt, szeretek felsőket venni ilyen helyen, meg rövidnadrágokat is.
2024. máj. 28. 21:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Farmer rövidnadrágot néztem ki ott.
2024. máj. 28. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
pepcotol jobb
2024. máj. 29. 09:28
 6/6 Metionin ***** válasza:
Változó. Pizsama, fehérnemű, zokni nekem bejött, pólók közepesek, egyberuha, edző nadrág átlagon felüli. Farmer vegyes, a fekete nagyon fakul, a fekete-fehér csíkos mintha új lenne pedig 3 éves.
2024. máj. 29. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!