Sinsay női ruházat minősége milyen?
Figyelt kérdés
máj. 28. 20:54
2/6 anonim válasza:
Vegyes. Több fekete farmerem van onnan, pár mosás után már teljesen kopottak lettek. Viszont vannak onnan normális minőségű felsőim is. Nadrágot többet nem vennék náluk, de mást igen.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem sok ilyen boltnál a nadrág az, amiket rizikósabb venni, az a gyenge láncszem, legalábbis nekem ez a tapasztalatom. És most nem a kis rövidnadrágokról beszélek, mert azok általában rendben vannak, hanem a hosszú farmerok, leggingsek, stb. Szóval a hosszú nadrágok azok, amik kopnak, a leggings anyaga hamar elvékonyodik és kiszakad, stb, én a legtöbbel eddig így jártam és emiatt nem is nagyon szoktam már ilyen helyeken hosszú nadrágot venni. De amúgy ezenkívül szerintem nem olyan rossz a minőség, sőt, szeretek felsőket venni ilyen helyen, meg rövidnadrágokat is.
4/6 A kérdező kommentje:
Farmer rövidnadrágot néztem ki ott.
máj. 28. 22:05
6/6 Metionin válasza:
Változó. Pizsama, fehérnemű, zokni nekem bejött, pólók közepesek, egyberuha, edző nadrág átlagon felüli. Farmer vegyes, a fekete nagyon fakul, a fekete-fehér csíkos mintha új lenne pedig 3 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!