1/12 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy szinte kizárt, hogy jó legyen rád. Én rendeltem nadrágot, centire meg volt adva a mérettáblán, mégis kicsi lett. Rövid is és a dereka sem jó. Barátnőm felsőt vett, direkt nagyobbat méretezés szerint, de így is kicsi.
2/12 anonim válasza:
Ne, ez engem is érdekel! Kínából máshonnan már rendeltem ruhákat. A képen nagyon jól nézett ki, a valóság azonban más volt. Azóta óvatosabb vagyok ilyen téren.
3/12 anonim válasza:
1# vagyok, igazából a minőséggel nem volt baj se a nadrágnál, se a pulcsinál, olyan Sinsay, Gateshop minőség, szóval fastfashion. De ezt láttuk is a képen, kb azt adta vissza. Viszont brutál kicsik.
4/12 anonim válasza:
#2 vagyok. Én általában M-est hordok. Ha Kínából rendelek, már megszoktam, hogy kb. XXXL-es kell. Csak olyat veszek meg, ahol meg vannak adva a konkrét mért méretek. Persze így sem garantált, hogy jó lesz.
Nálam volt olyan, hogy az anyagminőség kb olyan volt mint valami párnahuzat, vagy felmosórongy, pedig nagyon előnyösen fotózták.
5/12 anonim válasza:
A Temu az nem ruházati cég, nem gyárt semmit.
6/12 anonim válasza:
Attól hogy nem kifejezetten a ruhákkkal foglalkozó cég attól még gyárthat ruhákat.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönet a válaszokèrt. Meg lett mentve a kispènzem a potya kiadástól. Marad nekem a Bonprix. Mèg egyszer köszi.
2023. dec. 28. 04:19
8/12 anonim válasza:
#2, 4 vagyok. Onnan is szoktam rendelni. Legutóbb pont karácsonyra egy pulcsit. Ez meg a másik véglet. A megadott mérettáblázatukhoz képest mindig egy mérettel kisebb kell. Sok jó ruhám van onnan, amiket szeretek. Például épp most is bpc-s fehérnemű van rajtam. De volt már innen is, ami csalódás lett: nem pont úgy nézett ki, mint a képen.
9/12 anonim válasza:
1# vagyok, nagyon durva a bonprix mérettáblázata is. Most vettem két kabátot, mindkettő 38-as, az egyik nagy rám, a másik jó, pedig fazonra kb ugyanaz, mégis el van szabva az egyik. Viszont korrektek, mindig mindent cserélnek zokszó nélkül.
10/12 anonim válasza:
#9, hát igen, volt már amit én is visszaküldtem, mert lógott rajtam. Csak az oda-vissza szállítgatás nem épp olcsó mulatság sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!