Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicsit teltkarcsú alkatra mi...

Kicsit teltkarcsú alkatra mi áll jól?

Figyelt kérdés

Felszedtem jó pár kilót, a ruháimba még beleférek, de nem áll olyan jól. Kis úszógumi, vastagabb karok. (eddig nem volt)

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mi az a fazonú nyári ruha, felső ami valóban jól áll? Hétköznapokra.

Homokóra fazon vagyok egyébként,bő L-es méretben.

máj. 27. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez ízlés kérdése. Van, akinek olyan a stílusa, hogy így is mindent megmutat, van, aki azt vallja, hogy ami ápol és eltakar. Neked kell eldöntened, hogy te mit akarsz felvenni.
máj. 27. 15:25
 2/7 A kérdező kommentje:

A +10 kilós testem nem rakom ki a közönségnek. Nálam szóba se jöhet a feszülős, haskirakós.

Arra lettem volna kíváncsi, hogy a cikkekben olvasott tippek, mint V nyak, térdig erő, semmi virágminta vagy pillangó ujjas felső stbstb. működik e a valóságnak.

máj. 27. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézd ha szégyelled magad, meg zavar a dolog, járhatsz lebernyegekben, de tudd, hogy ettől még annyi kiló vagy amennyi. Ha bedepizel mert macinaciban élsz, az javítani nem fog.

Fogadd el, hogy akkora vagy amekkora, legalábbis egy ideig. Még ha fogysz is, az nem két nap lesz, és sokkal könnyebb lesz, ha nem gyűlölöd magad közben. Az élet nem áll meg. Ha már itt vagy, élvezhetnéd is.

Mekkora ez a méret, ha nem bántalak meg? Midsize? Plus size? Kapsz magadnak ruhát plázában, vagy online vásárolsz?

Amúgy vennél fel virágmintás dolgokat? Milyen ruhák tetszenek? Milyen hatást szeretsz elérni az öltözet terén?

Mi az, amit szeretsz magadon? Mi az, amit kiemelnél?

máj. 27. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, kb az átlag bő L-es méret lettem, csak olyan helyekre és úgy rakódott fel, ahol sosem volt és baromira nem tudok mit kezdeni ezzel, amíg nem megy le. Szeretem a csinos, nőies ruhákat, de most nagyon nem jó, nem áll jól.

Sosem volt hasam, erős karom,persze, hogy utálom.

máj. 27. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Olyan hatást szeretnék elérni, hogy ne úgy néztek ki, mint egy jóllakott napközis 😃

A szűk farmer egy fehér toppal hiába tetszik, ha nem áll most jól.

Amúgy bármit felveszek (vettem eddig), szeretem a színeket, mintákat is.

máj. 27. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Na, hát az azért még nem a világ vége.

Azzal még simán bemész felpróbálni ezt-azt.

máj. 28. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező hölgy!

Ha jelenleg nincs párod,én szívesen megismernélek,ha rám írsz.

júl. 17. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!