Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, balatoni hétvégi...

Lányok, balatoni hétvégi kiruccanásra, házibulira, ahova osztálytársakkal megyünk (tanár nélkül) felvennétek ilyen bikinit?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

A képek a netről vannak, nem én vagyok rajta, de ilyesmiről lenne szó. Már régebb óta megvettem, de még nem vettem fel sehova. Vékony vagyok, kicsi a fenekem, de kerek, szerintem szexin áll rajtam. Eddig soha nem öltözködtem kirívóan, inkább visszahúzódó voltam mindig, de már régóta izgat a gondolat, hogy lássanak így a fiúk és ez egy remek alkalom. Lányok ti felvennétek ezt hasonló helyzetben? Vagy túl sokat mutat?

2024. máj. 26. 18:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
Ha azt akarod, hogy a fiúk rád legyenek állva és egész nap a nyűlukat csorgassák akkor ez a jó választás. Én ott lennék a s*ggedben egész nap :D
2024. máj. 27. 07:34
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vennék fel ilyesmit sehova. N
2024. máj. 27. 12:43
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez túl sokat mutat, főleg ha osztálytársakkal mész. Ha könnyen kapható aki akarod mutatni magad vedd fel nyugodtan. Én ilyent nem vennék fel sehová.
2024. máj. 27. 17:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Én sehová sem venném fel, nem is értem, hogy tetszhet ez valakinek... Oké, hogy nem a viktoriánus korban élünk és ma már mindent lehet, de van, ami mindig os ízléstelen lesz és az a tanga/tangás bikini.
2024. máj. 27. 18:25
 15/23 anonim ***** válasza:

Az hogy sokat mutat egy dolog...

De mint ruhadarb baromi rusnya is, ez az ami egy tökéletes alakon is ront.

Ha valami szexit akarsz felvenni, nem lehetne valami olyat, ami szép is?

Mert ezen baromira szutyok a összehúzó kialakítása?

Ez a szügyig felhúzott bugyi meg senkin nem marad meg, még ha van csipőd is, akkor se. Vagy bevág (amit mondjuk gondolom szexualizálnak, de nem szép), vagy lötyög, de akkor meg pelenka....

Vannak ettől szebb bikinik is, na.

2024. máj. 27. 19:32
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy gagyi, igénytelen szett, senkinek nem áll jól.
2024. máj. 28. 11:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel , felvenném..L
2024. máj. 31. 09:49
 18/23 anonim ***** válasza:
attol meg nem biztos hogy jol nezel ki, hogy ilyet veszel fel. a baratnoim ennel mereszebb furdoruhakat is hordanak a strandon, megis engem (16) neznek jobban a pasik, pedig en hagyomanyos furdoruhat veszek fel
2024. jún. 1. 04:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Segítenék, de rossz a link.
2024. jún. 7. 15:51
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha az átlagnál jobb alakod van, vedd fel bátran!
2024. jún. 7. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!