Szerinted milyen ez a ruha?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik, de akinek eddig mutattam mind azt mondta hogy öregasszonyos.
(29 vagyok, kb annyira rövid hajú mint a második képen lévő nő, átlag testalkatú)
máj. 25. 11:15
1/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem nem öregasszonyos.
2/15 anonim válasza:
Mondjuk én már túl vagyok a negyvenen, úgyhogy lehet, hogy más a perspektívám 😁, de szerintem ez egy szép és csinos ruha.
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem öregasszonyos. De amúgy ha neked tetszik, hord. Én 21 vagyok, és nekem van olyan ruhám amit anya szeret otthonkának hívni. :D De nekem tetszik, én hordom.
4/15 anonim válasza:
Nem tetszik, túl átlátszó. Már emiatt sem lehetne öregasszonyos.
5/15 Noren1989 válasza:
Rendben van, csak ne azzal a csizmával vedd fel :DDD
6/15 anonim válasza:
Nekem alapból nem tetszik, magamnak biztos nem venném meg
De ha van egy kisugárzásod, szerintem simán tud nagyon jól mutatni
8/15 anonim válasza:
Semmi extra. Szerintem nem öregasszonyos, hiszen szinte mini hosszúságú. A minta meg a szín miatt mondják gondolom. Az meg valakinek vagy jól áll, vagy nem. Szerintem itt az 1. modellnek megy a karekteréhez, a 2-nál nem tetszik, őt valóban öregíti.
9/15 anonim válasza:
Egy ilyen miniruha semmiképpen sem lehet öregasszonyos ! Szerintem csinos ruha .De a csizma szerintem nem passzol hozzá . Inkább a második képen levő magassarkúval viseld !
10/15 anonim válasza:
Szép ruha szerintem is, ez a stílus nekem nagyon bejön, a színe is nagyon tetszik. A kepen suereplő modellek is kb veled egy idősek hanem fiatalabbak, és jól áll nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!