Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Budapesten férfi...

Hol lehet Budapesten férfi tangát kapni?

Figyelt kérdés
Nézelődtem webáruházakban,de nincs túl nagy választék, és elég drágák. Egyszerű, olcsó pamuttangát keresnék.

máj. 22. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet én is keresek.
máj. 23. 00:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindig netről rendeltem. A minőségével, árával se volt gondom. Ha ragaszkodsz a fizikai bolthoz, esetleg nagyobb márkásabb fehérnemű boltokban nézném meg, bár ott valószínű nem lesz a legolcsóbb.
máj. 23. 06:42
 3/11 winR ***** válasza:
100%
Hát erre én is kíváncsi lennék. Az Intimissimiben lehet kapni, 6000 Ft/db, de műszálas.
máj. 23. 13:05
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Kerdezo,ez polismid szalbol keszult ,a nyulakt a kis elasztan biztoditja. A poliamid a muanyag textiliak high tech fotmulaja. Ujgeneracios muanyag: lelegzik,huvos selymes erzetet biztosit. A pamuthoz kepest gyorsabban szarad . Mindenben jobbak a tulajdonsagok a pamuthoz kepest. Vasalni viszont nem lehet,de a mai mososzerrel kiolnek minden bakteriumot. Van sok olyen anyagu fehefnemum bugyim. Jo szivvel ajanlom.

[link]

máj. 26. 07:57
 5/11 anonim válasza:
84%
Temu, Aliexpress (kapni olcsó pamut férfi tangákat)
máj. 27. 11:00
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Legutóbb a veentedről rendeltem minőségi 5db-os pamut tanga csomagot. Előtte az aliexpressről és a wishről rendeltem.
jún. 2. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Budapesten!!!! (Nem értitek a kérdés lényegét?)
jún. 3. 12:11
 8/11 A kérdező kommentje:
A webshop is jó ötlet, csak elfelejtettem a kérdésbe beírni (korábban nézelődtem webáruházakban is, de ott is elég drágákat árultak, de most kaptam pár jó ötletet).
jún. 9. 10:20
 9/11 winR ***** válasza:
100%

[link]

1063 Budapest, Szinyei Merse utca 34.

1131 Budapest, Dolmány u. 16.

jún. 12. 07:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Astratexnél mindig van készleten! Én legutóbb a Bonprix-től rendeltem, ami igen jutányos áron volt, de sajnos ott azóta sem látok készleten, pedig nagyon kényelmes! Nagy melegben mindig azt hordok. Ha többet kell mennem, akkor egy biciklis nadrágot még ráveszek, hogy a combjaim ne dörzsölődjenek ki.
júl. 8. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!