Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten hol érdemes férfi...

Budapesten hol érdemes férfi ruhát venni? (Póló, pulcsi, hosszú nadrág, kabát) mindegyik sima utcai ruha lenne. Ruha minőség, árérték arány, stb..kinek mi vált be? Jöhet egyszerre több is.

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Cropp
2023. júl. 15. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
30%

New Yorker, C&A, stb

Bemész az első plázába, és nézelődsz

2023. júl. 15. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a stílus, amit keresel. A New Yorker nekem nagyon laza, középiskolás feeling, a C&A már érettebb jóval, a H&M kb a kettő között. Ha nagyon márkás ruhákat keresel és van is rá keret, akkor a Peek & Cloppenburgba lehet érdemes benézni. Ott vettem pl kabátot vagy 5 éve minimum, Naketano-t, volt vagy 50k, de még mindig kabát. Jó nehéz, van benne anyag, nem a susogós műanyag poliészter béléses szint.

Én szeretem a H&M egyszínű pólóit, de nem a legminőségibbek, úgy lyukadnak 1-2 év elteltével, hogy nem csinálok semmit. Van olyan, amit alig hordtam, de lyukad, pedig nem mosok pólókat magasabb hőfokon, mint 40. De melóba, pizsamának, kiszaladunk a boltba szintre tök jó.

Alsónadrágból nekem az Auchan saját Inextenso márkája jött be, de az is lyukad a fügénél 1 év után sajnos, pedig előtte elég jól bírta. A Tesco F&F-je is tud meglepően jó lenni.

Én alapvetően minden árkategóriában törekszem arra, hogy minél több pamut legyen benne, igyekszem kerülni azon ruhadarabokat, amik nagyon százalékban tartalmaznak poliésztert. Illetve a "kopó-múló" ruhákat, zokni, alsó, hétköznapi póló a fent említett helyeken nézem, de egy farmert, vagy kabátot hosszútávra veszek, nem pár télre.

Tudod mi az, ami még számomra is meglepően bírja? Egy KIK-es kapucnis pulóver, bagatell összegért, 10 éve vettem és nincs egy lyuk, vagy kilógó cérna rajta, pedig hordom rendesen. Mást nem vettem ott, nem is hiszem, hogy a minőség fellegvára, de a legrégebb óta meglévő ruháim között van.

2023. júl. 18. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Peek Cloppenburgban vannak jó márkák Ralph lauren, Boss, Tommy hilfiger stb stb. Pár hete vettem egy Boss bőrkabátot, 200+ról volt leárazva 80 ezerre. Így már csak egy kicsit voltam átverve :) de jól néz ki nagyon, szóval zsír fogás volt
2023. júl. 19. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!