Budapesten hol érdemes férfi ruhát venni? (Póló, pulcsi, hosszú nadrág, kabát) mindegyik sima utcai ruha lenne. Ruha minőség, árérték arány, stb..kinek mi vált be? Jöhet egyszerre több is.
New Yorker, C&A, stb
Bemész az első plázába, és nézelődsz
Attól függ mi a stílus, amit keresel. A New Yorker nekem nagyon laza, középiskolás feeling, a C&A már érettebb jóval, a H&M kb a kettő között. Ha nagyon márkás ruhákat keresel és van is rá keret, akkor a Peek & Cloppenburgba lehet érdemes benézni. Ott vettem pl kabátot vagy 5 éve minimum, Naketano-t, volt vagy 50k, de még mindig kabát. Jó nehéz, van benne anyag, nem a susogós műanyag poliészter béléses szint.
Én szeretem a H&M egyszínű pólóit, de nem a legminőségibbek, úgy lyukadnak 1-2 év elteltével, hogy nem csinálok semmit. Van olyan, amit alig hordtam, de lyukad, pedig nem mosok pólókat magasabb hőfokon, mint 40. De melóba, pizsamának, kiszaladunk a boltba szintre tök jó.
Alsónadrágból nekem az Auchan saját Inextenso márkája jött be, de az is lyukad a fügénél 1 év után sajnos, pedig előtte elég jól bírta. A Tesco F&F-je is tud meglepően jó lenni.
Én alapvetően minden árkategóriában törekszem arra, hogy minél több pamut legyen benne, igyekszem kerülni azon ruhadarabokat, amik nagyon százalékban tartalmaznak poliésztert. Illetve a "kopó-múló" ruhákat, zokni, alsó, hétköznapi póló a fent említett helyeken nézem, de egy farmert, vagy kabátot hosszútávra veszek, nem pár télre.
Tudod mi az, ami még számomra is meglepően bírja? Egy KIK-es kapucnis pulóver, bagatell összegért, 10 éve vettem és nincs egy lyuk, vagy kilógó cérna rajta, pedig hordom rendesen. Mást nem vettem ott, nem is hiszem, hogy a minőség fellegvára, de a legrégebb óta meglévő ruháim között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!