Újpesten valahol van arra lehetőség, hogy jó állapotú, rég nem hordott ruhákat leadjak?
Figyelt kérdés
A napokban egyetlen helyet találtam egy Tesco mellett, ahol minden tároló nyitva volt, és halomszámra hevertek a mellette a földön a különféle textíliák. Minden bizonnyal ott nem nélkülőző emberek részére történik a gyűjtés, már, amennyire a látottakat lehet annak nevezni.2024. máj. 18. 22:36
1/3 anonim válasza:
Esetleg a helyi családsegítőt is érdemes lehet megkérdezned.
2/3 anonim válasza:
A fenti lehetőség mellett: hajléktalan szállók, melegedők (nappali tartózkodási helyek a rászorulóknak), ezzel foglakozó alapítványok, szeretet szolgálatok, adomány boltok (Cseritik), illetve régebben a HM bevett egy szatyor használt ruhát, és helyette adott 500 ft-os, helyben levásárolható kupont. Azt nem tudom, most is így van-e, de vannak újrahasznosítós boltok, ahol vesznek vissza tiszta, még használható ruhákat.
3/3 A kérdező kommentje:
Még egy olyat hallottam tegnap, hogy a helyi hulladékudvarban a ruhakonténerbe helyezett cuccok is jó helyre kerülnek. Ezen túl pedig köszi!
2024. máj. 20. 09:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!