Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen szoknyát szokott valaki...

Ilyen szoknyát szokott valaki viselni? Buliba vagy randira venném fel elsősorban de később lehet máshova is. Link a leírásban.

Figyelt kérdés
[link]

máj. 16. 14:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes hogy folyamatosan meg tudod indokolni magadnak a romboló viselkedésed jogosságát. Ha kell akkor másokra hivatkozva. Az biztos hogy vaskos egopáncélt növesztettél. Tényleg a narancsos vezérünket juttatja eszembe ez a retorika.
máj. 21. 09:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyenem de nem nagyon használtam..N
máj. 21. 10:15
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Tetszik, hogy bele tudod keverni a politikát egy kamu kérdésbe. Benned sem kevés frusztráltság lehet.
máj. 21. 10:34
 24/29 anonim ***** válasza:
Látom eljutottál a sárdobálásig. Vagyis nem, mert alapból azzal kezdted. Közben már más is írja hogy van ilyen szoknyája, de biztos az is kamu. :) Azt hiszem további jó dühkitöltést kívánok neked meg azt, hogy ha lesz rá agykapacitás, egy röpke pillanatra majd gondolkodj el a stílusodon. Talán úgy másokat kevésbé hozol majd le az életről, csak mert úgy érzed, megteheted.
máj. 21. 10:53
 25/29 anonim ***** válasza:

Nem én kezdtem bele a politizálásba. Továbbra sem tervezel arról az account-ról írni, amiről feltetted a kérdést?

Hitelesebb lenne, ha úgy vörösödne a fejed attól, hogy valaki átlát a hülyeségeden.

máj. 21. 11:10
 26/29 anonim ***** válasza:

Mivel a valóság talajától kezdettől fogva elrugaszkodtál, ezt lezártnak tekintem. Persze érthető, mennyire fáj neked, hogy valaki az alja stílusodat kritizálta. Gondolom máshol rád hagyták, bár lehet nekem is azt kellett volna.

Azért majd olvasd el azt is hogy a kérdező kapott más nőktől is érdemi válaszokat (szóval nem olyan frusztrált kisfiúkásat mint a tied). ;)

máj. 21. 11:21
 27/29 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem fáj, csak válaszolgatok a beszólogatásodra, amíg meg nem unod.

Bár, az előbb már azt írtad, hogy nem válaszolsz többet, de úgy látom, még téged is szórakoztat.

Egyébként igen, kapott más nőktől érdemi válaszokat. Azokat, amiben leírták, hogy a szoknyától messze van az a valami, amit az "úr" linkelt.

máj. 21. 11:26
 28/29 anonim ***** válasza:
Meg voltak más válaszok is, olyanoktól, akiknek van a tulajdonukban a bemutatotthoz hasonló darab, de gondolom mivel a valóságnak erősen ellenáll, ezt kiszűrte a szeme olvasás közben. :)
máj. 21. 11:35
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért szűrte ki, mert ők sem nők. (Remélem.)
máj. 21. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!