Ezek közül a ruhák közül hogyan állíthatnám össze a legjobb esti szerkót? (képpel)
[link] (a jobb szélső az egy leggings)
[link] (mindkettő szűk szárú)
nagyjából ezek a 'bulisabb' cuccaim. van még pár egyszínű fölsőm is (szürke, fehér, kék pl.) és fölülre egy fekete denevérujjú kardigánt gondoltam, fülcsinek meg karikát. :D
és melyik harisnyával szerinted? :) mert lehet anélkül fáznék :D
és szerintetek szegecses csizmivel (nem magas) vagy magassarkúval (fekete)?
Sötét póló és a rövidgatya (de ebben nem fogsz fázni?!), és a 2. vagy 3. harisnya, nem látok sok különbséget a színe között(pontosabban nem tudom hogy rajtad milyen lenne). És szerintem magassarkú!!
De ha fázol, akkor meg akármelyik farmerrel felhúzhatod szerintem, de akkor is magassarkút :)
Csini legyél;)
17l
hát a harisnya ami megy hozzá.
és a magassarkú vs csizma kérdésben pedig: amelyikben jobban érzed magad. mert az elég gáz ha magas sarkúban majd fájni kezd a lábad vagy valami :)
a 3. harisnya egy kicsit lilásabb, mint a 2., lehet, hogy nem látszik.
de ahogy látom a legtöbben a flitteres fölső-szürkerövidnaci párost írtátok valamelyik harisnyával:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!