Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodai munkához melyik alkalma...

Irodai munkához melyik alkalmasabb? Indokoljátok meg a válaszotokat légyszi.

Figyelt kérdés

Melyik szebb/ kényelmesebb?

1. [link]

2. [link]

2024. máj. 14. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Ha ezekből kell választani akkor az első mert a lakk hatás elegánsabb mint a matt. De irodába sztem praktikusabb a magassarkú szandál aminek hátul sincs pántja. Abban ülni és állni is kényelmesebb.
2024. máj. 16. 12:33
 12/16 anonim ***** válasza:
29%

Mindkettő bűnronda, közönséges, kényelmetlen és balesetveszélyes is a full vékony sarok, csúszós papírtalp, cérnavastagságú pántok miatt. Nálunk kötelező az elegáns lábbeli, de ilyeneket egyenesen tilos hordani, na meg a zárt fazon is elvárt, mert egy elegáns munkahely.

Azért linkelted be, hogy lássuk, neked telik ilyenre is?

2024. máj. 18. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a fekete, egyrészt mert az inkább irodába való másrészt pedig kevés az olyan színű ruha amit az elsővel lehetne kombinálni
2024. jún. 1. 02:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 2-es jobban tetszik. De lehet jobb lenne kockasarkú cipő, mert annál biztosabban állsz és hosszú talán nekem kényelmesebb szokott lenni
2024. jún. 28. 07:39
 15/16 anonim válasza:
100%
Mindkettő nagyon szép. Simán jók irodába is.
febr. 2. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek is szépek de valaki írta és egyetértek vele én is tűsarkú papucsban gondolkodnék, az még elegánsabb és viselni is kellemesebb munka közben (tapasztalat). Nekem pl el is várják de már magamtól is azt hordanám annyira hozzászoktam. :3
febr. 7. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!