Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodai munkához melyik alkalma...

Irodai munkához melyik alkalmasabb? Indokoljátok meg a válaszotokat légyszi.

Figyelt kérdés

Melyik szebb/ kényelmesebb?

1. [link]

2. [link]

máj. 14. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha ezekből kell választani akkor az első mert a lakk hatás elegánsabb mint a matt. De irodába sztem praktikusabb a magassarkú szandál aminek hátul sincs pántja. Abban ülni és állni is kényelmesebb.
máj. 16. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:
18%

Mindkettő bűnronda, közönséges, kényelmetlen és balesetveszélyes is a full vékony sarok, csúszós papírtalp, cérnavastagságú pántok miatt. Nálunk kötelező az elegáns lábbeli, de ilyeneket egyenesen tilos hordani, na meg a zárt fazon is elvárt, mert egy elegáns munkahely.

Azért linkelted be, hogy lássuk, neked telik ilyenre is?

máj. 18. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a fekete, egyrészt mert az inkább irodába való másrészt pedig kevés az olyan színű ruha amit az elsővel lehetne kombinálni
jún. 1. 02:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 2-es jobban tetszik. De lehet jobb lenne kockasarkú cipő, mert annál biztosabban állsz és hosszú talán nekem kényelmesebb szokott lenni
jún. 28. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!