A Vinted appommal mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Belépek és nem enged megnyitni semmit, kiírja hogy váratlan hiba. Már kiléptem , a telefont is kikapcsoltam és újra be, de ugyanúgy rossz.
Más is tapasztalt ilyet?
máj. 14. 12:04
1/4 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom a Vinteddel és csak a saját tapasztalataimról szeretek nyilatkozni, úgyhogy jó szívvel ajánlom a Vaterát! Kiválóan jó portál használt cikk eladására és vásárlására, könnyen kezelhető, átlátható és sokan nézik.
2/4 anonim válasza:
Nekem elsőnek kérte hogy a kétlépcsős biztonsághoz adjam meg a telefonszámom és kapok egy kódot sms-ben de ez nem tortent meg szoval toroltem a fiokom es ujjat csinaltam most meg a kifizetesnel nem engedi elutalni az osszeget a szamlamra mert az iban számot valamiert nem fogadja el szoval remelem megfog javulni az alkalmazas mert kezdek felni🥹
3/4 anonim válasza:
Nekem se engedi az ibant, nem tudom kiutalni róla a pénzt, neked azóta megoldódott?
4/4 anonim válasza:
Sajnos nem, az ugyfelszolgalattal chateltem. Es az irtak hogy ha egy fiokot torlunk vinteden a bankkartya adatok biztonsagi okokbol megmaradnak es nem torlodnek min.3honapig. Jelenleg en vinteden csak vasarolni tudok az ott eladott dolgaimbol de elutalni ense fogogm tudni szeptemberig kb. Nagyon kivancsi leszek remelem utana meg helyre jon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!