Divat lesz még 2009-ben az emo stílus?
Szerintem, hogy megtaláld igazán magad, nem kifejezetten úgy kellene csinálni, hogy kiválasztasz egy akkor divatos stílust és azt majmolod. Figyelj, egy stílus igazi képviselői akkor is képviselik azt, ha már nem divat. Nem a trend a lényege a stílusoknak, hanem az általuk képviselt értékek és eszmék. Persze, hogy beleunsz egyikbe-másikba: mert az nem te vagy, nem a te gondolkodásmódodat tükrözi. Csináld azt, amit szeretsz, viselkedj úgy, öltözködj úgy, ahogy igazán jól érzed magad, hallgass olyan zenét, keress olyan barátokat, akik magadért szeretnek és olyan pasit is, a stílus pedig majd jön magától. Nem egyik percről a másikra, lehet egy-két évet is igénybevesz, de ki fog alakulni a te EGYÉNI stílusod. Ne akarj egyike lenni a szürke tömegnek. És ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak, a küzdelem hozzá tartozik egy stílus képviseléséhez. Az sem baj, ha nem pontosan behatárolható a stílusod. Én is "korcs" vagyok. Jellemez a motoros stílus, motorostalálkozókra járok, élek-halok a motorokért, western-csízmát hordok, de igenis felveszem az acélbetétest egy folk-metal koncerten, mert az is én vagyok. Sőt, még fűzőt is hordok! De ez vagyok én, egyéni stílusom van és azt kívánom, hogy mindenki megtalálja a sajátját.
A "kiírtják magukat"-os csaj.
Szijjas =)
néhány ember elkeseredésére de a 2009-es divatot is angyrészt az EMO fogja uralni. Hajban elvileg még divatosabb lessz. jobban bejönnek a kiegészítők . bár maga az IMO-vagyok már kimegy a divatból .
a sötét ruhadarabok-kiegészítők nagyon bő választékben lesznek megkaphatók. kétes azomban hogy nyáron ez ki hogyan viseli majd.
A szó maga hogy divat kétségbe vonható. hiszen a divatot mindenki maga alakítja . saját tetszése , ízlése alapján.
szóval azt tanácsolom ha neked tetszik vedd fel és ha jól érzed magad abban a ruhában senkinek nem tűnik fel hogy nem divatos hiszen te szereted és ez olyan energiát ad ami mindenkit elvarázsol .
sok sikert mindenkinek a 2009-es öltöszködéshez
PrinCesŠ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!