Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb hivatalos eseményen, ünnepi alkalmon a nők, de még a kislányok, gyerekek is ujjatlan ruhában vannak?

Figyelt kérdés

2024. máj. 10. 09:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Mert ők megtehetik, a férfiak meg dögöljenek meg zakóban vagy hosszú ujjúban.
2024. máj. 10. 18:47
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Miért van az hogy....?

Gondolom azért mert azt vették föl.

Na, most ledöbbentél? 😂

Különben a világ valamennyi pontján a vidéki sátras eküvőtől az Oszkár gáláig, a nők meztelen vállakkal, köldökig érő dekoltázzsal, "meztelen ruhában" hajszálvékony estélyi cipellőben jelennek meg.

A férfiak pedig öltönyben/szmokingban -ami alá még mellény is dukál- és zárt cipőben, nyakkendősen.

És ez bizony így megy már pár száz éve.

Eddig hol voltál, hogy csak most tűnt föl? 😎

2024. máj. 10. 19:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Észrevettem kedves utolsó, engem a dolog miértje érdekelne
2024. máj. 10. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Ez történelmileg alakult így, mint az egypártrendszer.
2024. máj. 11. 07:49
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem is értelek, kedves kérdező. Ennek az egésznek sokkal inkább örülni kellene, nem? Itt a jó idő, és a lányok végre szabadon kirakhatnak mindent. Vagy te talán szívesebben nézegetnéd fiúk meztelen karjait és vállait, vagy fedetlen hónalját? Esetleg kicsit irigykedsz a lányokra, mert te is szívesen hordanál ujjatlant ünnepeken? Vagy mi lehet a panaszod valódi oka?
2024. máj. 11. 13:49
 16/16 anonim ***** válasza:
53%

#15!

Szerintem csak a krónikus nő-hiány képes ilyen kérdéseket generálni egy pasiban.

Más magyarázat nincs. 🤣

2024. máj. 11. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!