A 20. században az emberek még tudtak ízlésesen öltözködni?
Figyelt kérdés
Ellentétben a mai állapotokkal?2024. máj. 10. 07:05
1/12 anonim válasza:
Attól függ, mit nevezel ízlésesnek. Szerintem pl. a hippiket a saját koruk nem találta annak.
2/12 anonim válasza:
Ma is fel lehet öltözni ízlésesen, elegánsan. Mindenkinek más a stílusa.
Ami régen volt trapéznadrágot azért nem nevezném ízlésesnek.
3/12 anonim válasza:
Természetesen igen, de az ízléses nem azt jelenti, amit te annak tartasz, vagy ami 10-20-50-100 éve volt megszokott!
4/12 anonim válasza:
Semmivel sem ízlésesebben, mint most
5/12 anonim válasza:
Én manapság is ízlésesen öltözöm, ha a kapucnis pulóver belefér egy férfinál
6/12 anonim válasza:
Ha úgy érted, hogy a férfiak férfiasan, a nők nőiesen, akkor igen. Nekem sokkal jobban tetszik az 50-es évek szoknyás-egyberuhás nőies időszaka, mint a mai szakadt trottyos bő gatya divat.
7/12 anonim válasza:
Mit értesz 20. század alatt? Mert a 40-es, 50-es években teljesen máshogy öltözködtek az emberek, mint a 60-as, 70-es vagy akár a 90-es években. Az én véleményem az, hogy a stílus ott kezdődik, hogy valami kényelmes és praktikus. Ami nem jelenti azt, hogy minden stílusos, ami kényelmes, de ez az alapfeltétele. Sokkal stílusosabbnak tartok egy olyan nőt, aki mondjuk felvesz egy egyszerű fehér pólót fekete blézerrel, egy sötétkék farmerrel vagy bézs chinoval és egy letisztult fehér sneakerrel. Mint egy nőt, aki valami szűk kiskosztümben/ruhában tipeg a kényelmetlen magassarkújában, amiben már egy órája fáj a lába. Hiába az utóbbi számít "nőisebbnek" nem lesz stílusosabb, sőt.
8/12 anonim válasza:
A szandál-zokni-térdgatya kombó akkor ízlésesnek számított. Ma már nevetséges.
9/12 anonim válasza:
Ma is fel lehet ízlésesen öltözni. Ahogy régen sem öltözött mindenki ízlésesen.
10/12 anonim válasza:
Látszik, hogy neked nem kellett élni a 20. században, mert kiszaladtál volna a világból. A bontásnál levakart kátránypapír esztétikai élményt nyújtott ahhoz képest, ahogy akkoriban - pláne a férfiakra szánt - öltözékek kinéztek. Egy tekercs kátránypapír közepébe beleálltak volna az akkoriak a ruháik helyett, jót tett volna az utcaképnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!