Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki SHEIN-ről, C&A-ból,...

Ciki SHEIN-ről, C&A-ból, F&F-ből öltözködni?

Figyelt kérdés
Kb ezek a helyek, ahol még megengedhető áron találok ruhákat. Régen a H&M, New Yorker is ilyen volt, de nagyon elszálltak az árak.
febr. 1. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mindenhol lehet ízléses ruhákat találni, a turiban is, csak kreatívnak kell lenni. :)
febr. 1. 12:57
 2/11 anonim válasza:
100%

Miért lenne ciki?

A shein annyiból szar hogy környezetszennyező az egész, meg tele vannak kb. eldobhatós ruhákkal, mindig nézd meg mi miből van, lehet találni viszonylag jókat is

febr. 1. 13:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én konkrétan a Hádából öltözködöm, a fehérneműket kivéve, csak a H&M-ben találok olyat, ami minőségi és sokáig kitart. Szerintem nem ciki ezekből öltözködni, amiket elsoroltál, annyi, hogy a Shein-en nagyon lutri, hogy silány anyagú cuccot küldenek-e, vagy valami tök jó minőséget.
febr. 1. 13:07
 4/11 A kérdező kommentje:
#2, tudom, mindig figyelem, véleményeket nézek stb. Így+vigyázva rájuk 2-3 éveket is kibírnak. (Lehet többet is, de azóta veszek onnan)
febr. 1. 13:13
 5/11 A kérdező kommentje:
#3 te azt nem vetted észre, hogy az akasztós turik is egekbe nyomják az árakat? Főleg a Háda remekel ebben
febr. 1. 13:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, de, igaz és sajnos egyetértek veled, és egyébként vérlázító, amit a Háda művel, viszont csomó tök jó farmert találtam eddig, meg kabátokat, amikért megérte kiadni a pénzt, mert ha újonnan veszem, 3x annyiba kerül.
febr. 1. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a 3-as vagyok de darabáras turiba én se megyek már, csak oda ahol vannak párszáz forintos napok. Kilós ezerszer jobb
febr. 1. 13:21
 8/11 A kérdező kommentje:

#Na igen, #6-os. Egy jó pont a Hádának, hogy tavaly ott vettem egy nagyon gyönyörű szövetkabátot 8 ezerért, akciósan :D de amúgy nem is tudom mit hisznek XD

#7, a kilós tényleg megérős, de nehéz találni benne jót.

febr. 1. 13:24
 9/11 Metionin ***** válasza:
Dehogy ciki. Nekem nagyon sok sheines és turis ruhám van, páromnak sok C&A-s és F&F-es. Csak jól kell válogatni, főleg sheinről.
febr. 1. 13:33
 10/11 anonim válasza:
Szinte az összes ruhám F&F. Ráadásul úgy, hogy megengedhetnék magamnak drága ruhákat, de nekem ez vált be. Eddig nem gondoltam volna, hogy ciki. Mi a baj vele, hogy olcsó?
febr. 1. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!