Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként mit lehet nyáron...

Férfiként mit lehet nyáron rövidujjú póló helyett viselni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most, hogy bejöttek a nagy melegek (én pedig iszonyatosan nem bírom a hőséget), eljött az az idő, hogy sajnos muszáj rövidujjú pólót viselni. Általában ilyen turtleneck hosszúujjú pólóra veszek rá egy rövidujjú pólót, mivel nem szeretem a nyakamat és így szeretem, ahogy kinézek. Viszont most, hogy megjött a meleg idő és már tényleg tarthatatlan azt viselni (próbáltam sajnos tegnap, de mire bárhová leérek kb. fürödhetek is meg), ezért azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor mit lehetne viselni? Általában fekete skinny jeanst (vagy akárhogy hívják, az a tapadós szűk) viselek és bakancsot. Általában emónak szoktak hívni, hogy nagyjából valami összkép is legyen. Ezen kívül karkötőt, gyűrűt és nyakláncot is szoktam viselni, de iszonyatosan nem tetszik, ahogy turtleneck nélkül a nyaklánc áll rajtam, mintha ilyen rajoskodó lennék vagy hasonló xd. Azon gondolkodtam, hogy esetleg lehetne fekete rövidujjú inget viselni, de fogalmam sincs, hogy az hogyan állna. Bárkinek bármi ötlet, hogy ilyenkor mi állhatna jól? Előre is köszi a válaszokat!

máj. 9. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik, hogy fekete....

Mi bajod a nyakaddal amúgy? Azt vegyél fel amiben jó a közérzeted, ha ingben, akkor azt.

máj. 9. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Nagy melegek? Hol? Magyarországon még a 25 fokot sem érte el a hőmérséklet ebben a hónapban.
máj. 9. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

lesz itt 40 fok hónapokig ne aggódj

máj. 10. 01:24
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Rövidujjú pólót viselj minden más nelkül.

Vagy rövisujju inget.

Bármilyen színekben

Pont mint egy átlagember ha melege van.

A nyakproblémáddal meg irány a pszichológus

máj. 10. 07:29
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Milyen nagy meleg? :D

Amúgy nyilván ne vegyél hosszúujjút meg bakancsot ha meleg van…

máj. 10. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen nagy meleg? Még kabátot hordok.

- Ne viselj ékszert ha nem tetszik pólóval

- Legyen meleged

máj. 10. 11:15
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

"Milyen nagy meleg? Még kabátot hordok."

nyáron meg majd megy a sírás hogy annyira meleg van hogy aludni sem tudtok éjszaka

máj. 10. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Én ilyen melegben szoktam átváltani farmerról a chino gatyákra + lenszövet ingekre. Rövid ujjú ingeket nem szeretem, én fel szoktam hajtani könyökömig az ing ujját. Ezt a skinny jeanses vonalat én mondjuk nagyon nem tartom esztétikusnak, szerintem egy regular fit sokkal jobban néz ki minden testalkaton. Ha ragaszkodsz a farmerhez, akkor is jó lehet az ing, viszont feketét csak akkor ha legalább a cipőd nem fekete, mert úgy fogsz kinézni mintha temetésre mennél. Egy fehér sneaker vagy valami sötétkék farmernadrágot vegyél fel ha fekete inget akarsz. Másik opció lehet még a pólóing, de ezzel nincs tapasztalatom mert nem szoktam ilyet hordani.

És igen, nekem 20 fok fölött már hőség van. 30 fokban meg ki se lépek a légkondis lakásból nap közben. Nem vagyunk egyformák. Én 10 fokban még vígan járkálok pólóban mert nem fázok, a melegre sokkal érzékenyebb vagyok.

máj. 10. 16:19
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen szerelésben nem csoda, hogy megdöglesz a melegtől.
máj. 10. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Szóval meleged van, de pulóvert hordasz, amire ráhúzol még egy pólót is valamiért. És a pólót akarod lecserélni valami másra. Jól értem?
máj. 13. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!