Ha az ingnél csak az egyik oldalt göngyölítem fel az ujját, arról hogyan vélekednének az emberek?
Vettem egy jó inget, ami nagyon jól áll úgy is, ha felgöngyölítem a könyökömig az ujját, és akkor is, ha végig hosszún hagyom a kezemig. Ritka az olyan ing, ami mindkét módon tökéletesen passzol rám.
Kitaláltam, hogy bal kezemnél felgöngyölíteném, jobb kezemnél nem. Azért a balnál, mert a karórámba egyébként is beleütközik a hosszú ujjú ing.
Tehát jobb kéznél hossz ujjú, bal kéznél rövid, így hordanám. Mi a reakció rá?
Kicsit valami újféle divat, amit másnál még nem láttam, habár nőknél láttam már nagyon ritkán olyan felsőt, ami egyik oldalt hosszú ujjú, másik oldalt egész vállig fedetlen, és nagyon jól nézett ki, igazából innen jött az ötlet. Habár az a ruhadarab eleve olyan kialakítású, aszimmetrikus.
Kb. ez a stílus, csak az egyik oldalt még egy kicsit jobban felgöngyölítem, hogy nagyobb legyen a kontraszt a hagyott oldalhoz képest.
Ez így ingnél milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!