Szóltatok már rá a kollégátokra ,barátotokra/ barátnőtökre mert kilógót a fehérneműje és ő nem vette észre vagy direkt úgy hordta hogy látszódjon? Mi volt a reakciója ?
12: "Mostanában már nem látok ilyeneket, de pár éve még gyakori volt, hogy a skinny nadrágba legguggoltak és jócskán kilátszott a tangájuk "
Neked nem megy a logika. A skinny nem feltétlen csípőnadrág, így attól még nem lóg ki semmi, mert skinny.
Aki magasderekút hord naívan azt hiszi, hogy neki sosem látszik ki , pedig akinek kilátszik,annak nagyon kilátszik,ergo a szőrszálhasogató okoskodóknak sem kellene annyira biztosak lenniük abban, hogy nekik magasderekú nadrágban nem látszik ki a fehérnemű.
Azért mert nem szólt még neki senki, nem jelenti azt, hogy neki nem látszik ki!
Én sem szoktam szólni ezeknek.
Én kollégának szóltam ,miután a feneke alatt végződött a nadrág és ülve is eléggé látszódott az alsógatyája.
Ugyan ez kolléganőnél ,akinél aztis el tudtam olvasni hogy milyen márkájú tangát visel.
A skinny azt jelenti, hogy tapad a lábadhoz. Nem trapéz, nem egyenes szabású, hanem kb úgy tapad rád, mint egy harisnya. Ez a lábrész szélességét jelenti.
A csípőnadrág meg értelemszerűen azt, hogy csípőig lehet felhúzni. Ez a hossz. A kettő teljesen más.
Én még nem, de rám már szóltak. Mondjuk nem pontosan a fehérneműmért...
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!