Miért van Magyarországon ennyi hájas, kövér de mégis bombanőnek öltöző csaj, akikkel szinte Dunát lehetne rekeszteni?
Na hát én is egyet értek a kérdezővel.
Néha én is csak nézek,hogy olyan cuccokat vesznek fel amilyeneket én 50kilósan sem.
Én nem sértem a kövéreket ,igenis van akinek az áll jól ha van rajta mit fogni és lehet vonzó nő egy teltebb alkatú is,de ehez kell öltözködni tudni is.
Pl van pár fiú haverom és ők is ugyanúgy megszólják őket.
Pl amikor felveszik 80kg/160cm-hez azt az undorító legginget(ami senkinek sem áll jól szerintem,még véknyaknak sem:D)Na az vicces tud lenni.
Lehet nőiesen öltözködni,hogy nem buggyan ki az úszógumi a 2számmal kissebb farmerból.
válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:42
Tanulj meg írni, ahelyett, hogy lelki igénytelennek állítasz be másokat.
EGYSZERŰ
megyek az útszán és nézelődöm, és egyszer csak jön velem szembe egy Hájpacni jány, és csípőnadrágba meg topba, és úgy néz ki mint vmi kötözött sonka. a hurkái kibiggyennek, a nadrág gombja majnem leszakad, és olyan mint a nadrág kiszorította volna a zsírt a testükből, és felment volna a derekukra,
Meg van az mikor jön egy ilyen nagyon csesznye valami , tiszta csámpamari, és ilyen fekete Leggingbe vagy mi a f_szom ez ami most divatba van, szall ilyenbe jön, és máris elmegy a kedvem ahogy ránézek , és már tönkre is van téve a napom, ez olyan mintha gusztustalan képekkel lenne tele az utca , mert akárhova nézek találok ilyeneket.
ma 17:23
Elég trágár fogalmazásod van,gondolom a való életben is ilyen alak lehetsz..Gondolod,hogy veled nem így vannak? mennek az utcán,látják a képedet,hallják hogy beszélsz és tönkre is ment másnak a napja is..Ha nem tetszik neked,hogy ilyen emberek is léteznek ,akkor maradj otthon.Vagy tegyél róla,hogy vak legyél,és máris nem lesznek rossz napjaid.Nehogy már egy ilyen suhanc oktasson ki másokat.
Mindenki úgy öltözködik,olyan kövér,és úgy él ahogy akar.Saját magaddal szemben azt csinálsz amit akarsz,de másokat nem akarj megváltoztatni---Mert neked is bőven lenne mit megváltoztatni..
Utolsóval nagyon egyetértek.
Akinek ennyire szúrja a szemét a többi ember külseje (és olyan sok "csúnya" embert lát, hogy az elrontja a napját), az rettenetesen unatkozhat, nincs ami lekösse.
Nekem kisebb dolgom is nagyobb annál, mint hogy mások kinézete miatt háborogjak, meg nehogy már egy vadidegen ember szúrja el az egész napomat. Ilyen nincs. Nem azt mondom, én is megnézem az embereket, ha csak úgy sétálgatok vagy várom a buszt/villamost/metrót stb., de max fél percig foglalkozok bármelyikőjükkel is. Ha valami nagyon extrém iszonyút látok (egyszer láttam egy csajt, a combjai közt volt kb 10 cm úgy, hogy ilyen gyűrt anyagú nadrág volt rajta), azon meglepődök, de nem több.
Lányok,ne veszekedjetek!minden ember úgy öltözködik,ahogy neki kényelmes,ezért kár volt ezt a kérdést feltenni..
Egyébként,én azt szoktam figyelni,hogy mennyi szép arcú duci lány szaladgál az utcán..Tehát ne bántsuk se a ducikat,se a soványakat,hanem foglalkozzon mindenki Magával,és a saját öltözködésével.
Szép Napot Mindenkinek!
És aki sovány, átfúj a szél az "O" lábai között, segge nulla, az miért öltözik bombanőnek? Mikor látom, hogy a csajnak olyan a lába, hogy még a tűsarkú cipő 2 sarka is V alakban áll. Mégse szólok semmit, (jó most ide leírtam, de az ilyen hülye kérdések úgy idegesítenek).
Fogyókúra... Szabd már meg légy szíves, ki hogyan éljen, mikor semmi közöd hozzá.
Törődj a saját dolgoddal, biztos van mivel...
(75 kg vagyok, a hasam max strandon látják, vagy ha véletlenül felcsúszik a felsőm. Viszont hiába húzom fel a nadrágot rendesen, sajnos ha leülök előfordul, hogy lecsúszik, de ez az 51 kg-os barátnőmnél is így van, szóval nem szándékos. Szóval nem a kérdésben említett fajta vagyok, de akkor sem hiszem, hogy ehhez lenne bármi közöd...)
21:58!
Én csak azt nem értem miért nem néznek bele a tükörbe ezek az emberek mielőtt elmennek otthonról.Ennyire nincs önkritika?
Egyébként nekem is van egy pár husibb ismerősöm és lehet tévedek,de úgy vettem észre a kövérebb lányoknak kicsit több az önbizalmuk.
Ami persze jó dolog,mert az a legfontosabb,hogy mi jól érezzük magunkat a testünkben nem az,más mit gondol.
Az egyik említett lány nyáron necharisnyába,magassarkúba,feszes topba mászkál és szentül meg van győződve arról,hogy Ő a megtestesült szépség.
Közbe ha kimegy a táblához olyanokat mondanak,hogy ezt még a portás is meghallotta a földszinten meg hogy mindjárt szétszakad rajta a felső.
Én nem mondtam rá soha semmi rosszat,nem is érdekel hogy néz ki,Őt viszont én nemis kicsit.
Régen még álltalánosba folyamatosan fikázott,hogy semmi mellem nincs(Mivel Ő akkor is kövér volt így ilyen gondjai nem voltak)
Szóval azért az emberek mindíg megszólják egymást,a kövérek a soványakat és fordítva.
Legjobb lenne,ha senki nem adna más véleményére csak a saját magáéra és a párjáéra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!