Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal srácok! Ti milyen...

Fiatal srácok! Ti milyen alsógatyát hordtok? Melyik a legkényelmesebb, legszexibb? Márkák között van óriási eltérés?(az árat kivéve persze)

Figyelt kérdés

máj. 5. 21:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Feszülős boxer vastag derékgumival. Nekem ami nagyon bejött az a JPRESS. Ár érték arányban elég jó. Kicsit olcsóbban a Lonsdale ami még nem rossz.
máj. 6. 17:37
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
Csakis fecske. Nem vagyok olyan idióta, hogy 2 rövid gatyát vegyek fel egymásra.
máj. 6. 18:37
 13/21 anonim válasza:
100%
Csak boxer
máj. 13. 17:07
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Én a feszülős boxert hordok, de nem nezek a márkát csak sima egyszerű boxert hordok, mert hat azt nem latja senki meg kenyelmes is
máj. 13. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Ahh csak fecske, mintha semmi sem lenne rajtam ☺️
máj. 14. 04:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Minek boxer..Szétbassza a heréid..Engem melegítenek az öcsik a zacsiban.Nem kell boxer..Amúgy sem vetkőzől az utcán.
máj. 14. 08:55
 17/21 anonim ***** válasza:

A boxer ferfiasabb is meg a fecskét inkább az öreg apukák hordják jobban

Boxerbe jobban is neznek ki a fiuk mimt fecskeben en hordtam regen meg 14 evesen boxert de azota soha sem most 21 vagyok es imadom a boxert a fecske nyomta a hereim meg szet dorzsolte a combom utaltam a boxer kenyelmes jo laza testhez allo eszre sem venni hogy van rajtad valami mint a fecskenel

máj. 14. 11:43
 18/21 anonim ***** válasza:

17.

Mert te boxerban mászkálsz az utcán, ezért kell férfiasnak látszani?

Az egyetlen és legfontosabb szellőzőnyílást is lezárja az ágyéknál. Teljesen bepállik az ember alsó fele, főtt tojások készülnek hamar.

máj. 14. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Minek tamadsz be engem? A kerdezonek irtam mertt feltette a kerdest! Nem kerdeztem meg mast most betamadsz ezert mert te ferfi bugyit hordasz es nem birod elviselni ha valakinek a boxer tetszik! Nem azt mondtam hogy ne hordjon fecsket hanem az en velemenyem es hogy mi kenyelmes nekem es miert! Ez olyan mint az IOS meg az Android mindenki a masikat szereti nem kell ez miatt betamadni
máj. 14. 13:09
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
19. De nem is látszik vazze. Mindössze egyetlen helyen, amikor az öltözőben egymást vizslatjátok, hogy ki nem állt be a birkasorba és akkor hisztit csaptok. Az meg, hogy egyértelműen melegebb, nem tetszés kérdése, hanem fizikai tény, az pedig, hogy a heréknek nagyon nem jó a meleg, az meg biológiai.
máj. 14. 17:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!