Fiatal srácok! Ti milyen alsógatyát hordtok? Melyik a legkényelmesebb, legszexibb? Márkák között van óriási eltérés?(az árat kivéve persze)
Figyelt kérdés
máj. 5. 21:12
11/21 anonim válasza:
Feszülős boxer vastag derékgumival. Nekem ami nagyon bejött az a JPRESS. Ár érték arányban elég jó. Kicsit olcsóbban a Lonsdale ami még nem rossz.
12/21 anonim válasza:
Csakis fecske. Nem vagyok olyan idióta, hogy 2 rövid gatyát vegyek fel egymásra.
14/21 anonim válasza:
Én a feszülős boxert hordok, de nem nezek a márkát csak sima egyszerű boxert hordok, mert hat azt nem latja senki meg kenyelmes is
15/21 anonim válasza:
Ahh csak fecske, mintha semmi sem lenne rajtam ☺️
16/21 anonim válasza:
Minek boxer..Szétbassza a heréid..Engem melegítenek az öcsik a zacsiban.Nem kell boxer..Amúgy sem vetkőzől az utcán.
17/21 anonim válasza:
A boxer ferfiasabb is meg a fecskét inkább az öreg apukák hordják jobban
Boxerbe jobban is neznek ki a fiuk mimt fecskeben en hordtam regen meg 14 evesen boxert de azota soha sem most 21 vagyok es imadom a boxert a fecske nyomta a hereim meg szet dorzsolte a combom utaltam a boxer kenyelmes jo laza testhez allo eszre sem venni hogy van rajtad valami mint a fecskenel
18/21 anonim válasza:
17.
Mert te boxerban mászkálsz az utcán, ezért kell férfiasnak látszani?
Az egyetlen és legfontosabb szellőzőnyílást is lezárja az ágyéknál. Teljesen bepállik az ember alsó fele, főtt tojások készülnek hamar.
19/21 anonim válasza:
Minek tamadsz be engem? A kerdezonek irtam mertt feltette a kerdest! Nem kerdeztem meg mast most betamadsz ezert mert te ferfi bugyit hordasz es nem birod elviselni ha valakinek a boxer tetszik! Nem azt mondtam hogy ne hordjon fecsket hanem az en velemenyem es hogy mi kenyelmes nekem es miert! Ez olyan mint az IOS meg az Android mindenki a masikat szereti nem kell ez miatt betamadni
20/21 anonim válasza:
19. De nem is látszik vazze. Mindössze egyetlen helyen, amikor az öltözőben egymást vizslatjátok, hogy ki nem állt be a birkasorba és akkor hisztit csaptok. Az meg, hogy egyértelműen melegebb, nem tetszés kérdése, hanem fizikai tény, az pedig, hogy a heréknek nagyon nem jó a meleg, az meg biológiai.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!