Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiatal srácok! Ti milyen...

Fiatal srácok! Ti milyen alsógatyát hordtok? Melyik a legkényelmesebb, legszexibb? Márkák között van óriási eltérés?(az árat kivéve persze)

Figyelt kérdés

máj. 5. 21:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
49%
Sima fecske. Van különbség a márkákban, mennyire tartós, mennyire bírja, mennyire kényelmes stb.
máj. 5. 21:13
 2/21 A kérdező kommentje:

1es

Neked melyik a kedvenc márkád?

máj. 5. 21:15
 3/21 anonim válasza:
100%
Boxer, Jpress, levis, retro :)
máj. 5. 21:16
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Boxer
máj. 5. 21:16
 5/21 anonim ***** válasza:
91%

Én többnyire Mr. Big márkájú fecske alsót (slip) hordok. Kényelmes, mondhatni, hogy tartós, sokáig jó.

Vannak Heavy Tools és Puma boxereim is, ezek is kényelmesek, de pl. a Heavy toolsnál van egy fajta (szín), amelyik fél óra viselés után kitágulnak és nem tartják helyén a dolgokat. A Puma is jó, de a méretezése nekem nem az igazi. Az L-es mindenhol jó, kivéve a derékgumit, az nagyon szorít. Az XL-es nem szorít, de alul már lazább, nem olyan feszes.

Van pár Kalenjis (Decathlon) futó boxerem, azok is nagyon jók, nem ernyed el két mosás után, nem csúszik annyira fel a szára sem és jól is szellőzik, nekem pont passzentos.

Szóval boxerből sokfélét ki kell próbálni, amég megtalálod a neked megfelelőt.

Az, hogy melyik szexi, az már egyéni vélemény. Ha jó a testalkatod, akkor szerintem bármilyen alsó lehet szexi. Rajtam mondjuk jól áll a fecske és a boxer is.

máj. 5. 21:40
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Nem hordok.
máj. 5. 21:40
 7/21 anonim ***** válasza:
65%
Én évek óta már csak Intimissimi alsót hordok, fecskét. Nagyon kényelmes és dizájnos.
máj. 6. 01:51
 8/21 anonim válasza:
100%

Márkák közt szerintem nincs akkora eltérés!

Én személy szerint szűk boxert hordok, ez a legkényelmesebb számomra. Márkát azért választok csak, mert jól néz ki. Semmi egyéb.

máj. 6. 02:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Feszülős boxert
máj. 6. 03:58
 10/21 anonim ***** válasza:
Boxer a legjobb, szerintem a CR7 nagyon kényelmes, az a kedvencem.
máj. 6. 12:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!