Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportcipőket érdemes harisnyaz...

Sportcipőket érdemes harisnyazoknival hordani?

Figyelt kérdés
Úgy értem zokni helyett nylon harisnyával, miért jobb, vagy csak divatozás?
2024. ápr. 30. 14:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

A teljes idézett mondat: “ én éppen azt bizonygatom, hogy ideális,jó, kényelmes vele a cipő, ahogy a 21-es is tapasztalja”

Sehol nem látom, hogy “nekem”, “szerintem”, “számomra” stb.

2024. máj. 2. 17:17
 32/43 anonim ***** válasza:

#31 Annyira ostoba és provokatív vagy!😩.

Ha már idézed a válaszaimat, legalább a teljes hozzászólást idéznéd,ne egy kiragadott részt!

2024. máj. 2. 17:31
 33/43 anonim ***** válasza:

#30 Hát valóban jó a lycra harisnya,krepp nem is nagyon van, olyant sosem hordtam 😉.

Te szoktál hosszabb nylonharisnyát is felvenni sportcipővel, harisnya nadrággal, combfixel?

2024. máj. 2. 17:35
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szoktam
2024. máj. 2. 17:43
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

33.

Na, kibújt a szög a zsákból. Harisnya, combfix: 95%-a nem is a cipőben van, akkor miért is kényelmesebb a SEMMI-nél?

2024. máj. 2. 17:56
 36/43 anonim ***** válasza:

#35 Hagyd már abba kérlek 😩.

Annyira szánalmas provokátor vagy!

2024. máj. 2. 18:06
 37/43 anonim ***** válasza:

36.

Mit hagyjak abba? Olvasd el fent a kérdést: cipőben a harisnya, tehát max harisnyazokni (ami egyébként borzasztó b.zis egy fiún, de ez legyen az én bajom)

És az a gyanúm, hogy éppen, hogy a kérdést tette fel valamelyik magadfajta provokátor harisnyaimádó, hogy ezen keresztül vezessétek le, hogy milyen jó a harisnya, mint olyan, ez csak az apropója volt. És lám, pár tucat hozzászólás után szépen át is csúszott a beszélgetés oda, amiért létrejött: hogy miért is szuper az a hüle harisnya általában, az egész lábon. Aztán, amikor ezt szóvá teszem, még te vagy felháborodva.

2024. máj. 2. 18:53
 38/43 anonim ***** válasza:
#37 nem csak szánalmas vagy és provokatív, hanem képzelődsz, összeesküvés elméletek szövögetsz 😡.
2024. máj. 2. 19:21
 39/43 A kérdező kommentje:
Mondjuk csak azok a provokátorok akik képtelen elfogadni a harisnya hordást.
2024. máj. 3. 10:08
 40/43 anonim ***** válasza:
54%

A “kiragadott részt” úgy hívják hogy mondat. Ne akard rám kenni hogy nem tudsz fogalmazni.

Mindegy, nem ér ennyit az egész, felőlem rohaszd nylonszatyorban a lábad ha jól esik. 🙋‍♀️

2024. máj. 3. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!