Aki volt már szín, stílus, sminktanácsadáson, testalkat elemzésen: érdemes elmenni? Nem olcsó, de jelenleg szükségesnek érzem. Utólag, hogy vélekedtek, megérte?
Öltözködési tanácsadás
Testalkatelemzés
Színanalízis
Színtípus ismertető, meghatározás
Nem voltam még ilyen tanácsadáson, de rengeteg könyv van a témában, és még annál is több anyag van fent a neten.
Ha mégis szakemberhez mennél, tartsd észben, hogy temérdek kókler van ezen a területen.
Köszönöm, igen, ettől tartok én is, ráadásul hihetetlen árkülönbségek vannak. Vajon olcsó húsnak híg a leve?
Sokat olvastam róla, de sajnos nem tudok dönteni 2 típus között, még a közelebbi ismerőseim is mind mást mondanak (tél vagy ősz típus).
Szerezd be Molnár Tímea könyvet.
Még kapható
Stilusmentor a honlapja,ott még meg lehet rendelni. Több utannyomas nem lesz. Hihetetlenül alapos,minden részletre kiterjedő könyv,rengeteg példával. Nekem sokat segített,bár már gkindig vacillálok,élénk tél vagy sötét tél típus vagyok e,valahol a kettő között érzem.
Szerintem az van,hogy 12 típusba nem.lehet mindnekit tisztán besorolni,az van,higy vannak sötét telek,és sötét telebbek :) amúgy a szerző is kitér erre, hogy csak a lehető legközelebbit lehet belőni.
Egyébként amióta a birtokon van van a könyv,sokkal tudatosabban tudok dönteni egy egy ruhát illetően,mint előtte,pedig előtte is tudtam,hogy valamelyik a kettő közül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!