Ami EU méretben van megadva farmer magyar oldalon, ugyanazt a méretet hogyan kell külföldi oldalon INCH-ben nézni?
Nem jövök rá egyszerűen. Ha pl. magyarban vettem 44es EU méretszabvány farmert, abból mennyi az inch? vagy a 34 inch-es külföldi nadrág mennyinek felel meg EU méretben?
Valahol azt is láttam hogy 66 inch az kb ugyanaz mint a 34 cm EU-ban, de fogalmam nincs.
valami Waist size in inches-t ír de átalakítva a 66 inch cm-be az nagyon nagy szóval nem értem.
Azért kérdem mert nem akarok véletlen se túlméretezett vagy alulméretezett farmert rendelni véletlen ennyiért...
azért nem értem, mert itt meg ilyeneket ír: W26-L30
de az oldalon ahol nézem csak egy inch szám van, ami a méret
ez meg mintha más lenne
W (weight) a böség, az L (lang) a hossza. Ennél a méretezésnél két méret szerint van a besorolás, a derékböség és a hossz.
az Innenbeinlänge a belsö lábhossz, a Taillenumfang meg a derékböség - ezeket cm-ben megméred, és megkapod a méretet.
Egyébként a legjobboldalibb oszlopban ott van a konfekcióméret is, csak a hossz miatt van többféle helyen.
Az elsö és második oszlopban keresd meg a megfelelö méreteket cm-ben, a harmadik oszlopban van a jeansméret, a negyedikbem az EU méret,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!