Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Holnap zöld ruhában kell...

Holnap zöld ruhában kell mennem, de nincs semmi zöldem?

Figyelt kérdés

Szóval holnap a suliba zöld ruhában kéne menni a Föld napja alkalmából. Na most az a helyzet, hogy nekem semmi, de tényleg semmi zöld nincs a ruhatáramban, sem kiegészítőm nincs ebben a színben. Anyukámnak sincs, barátnőktől meg nem tudok kérni. Mit csináljak? A tanár nem lesz túl boldog, ha odaállítok zöld nélkül.

16/L

ápr. 21. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kellett zöld ruha, erre egy srác zöld pulcsiban volt, a lány padtársam meg zöld pufi télikabátban izgett mozgott a padban, azt mondta hogy annyira fázott.
ápr. 22. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Hasonló sztorit éltem át. Volt valami futóverseny, aminek az áthaladó pontján énekeltünk a kórussal. A tanár kijelentette, hogy másnapra mindenkin legyen sárga póló. Nos, én egyetlen ruhadarabot találtam, ami hellyel-közzel megfelelt a kategóriának. Nem póló volt, hanem egy tunika, és nem is az az igazi, erőteljes citromsárga, hanem jóval halványabb és fekete pöttyök is voltak az anyagán.

Egy dolgot viszont csak utána realizáltam: baromi kivágott volt. Engem bujtattak el a transzparens mögé, amit fogtunk, hogy ne látszódjon ki a gigantikus dekoltázsom, amiről anatómiailag nem tehettem. 😂😂😂

Utána pedig anyám cseszett le, hogy mennyire szemérmetlen vagyok.

ápr. 22. 23:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Írd egy fehér pólóra hogy ZÖLD
ápr. 23. 00:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanár vigyen egy csokor petrelyemet, ossza ki és tegyétek a gomblyukatokba.

😁

máj. 12. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!