Mikor hordtok és mihez leggingset? Hova nem vennétek fel soha?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 17:12
1/15 Metionin válasza:
Otthon és néha sportoláshoz ha a sport ruhám valamiért nem opció. Utcára néha hosszú felsővel azt ami nem sportos, ebből van 2 db.
2/15 anonim válasza:
Sporthoz, otthonra, utcára tunikákhoz, hosszú tophoz.
3/15 anonim válasza:
Otthonra, sportoláshoz, hosszú utazáshoz.
4/15 anonim válasza:
Alapból soha nem veszek fel, nekem borzasztóan kényelmetlen!
5/15 anonim válasza:
Otthonra, sporthoz, nyáron néha hosszú felsővel utcára is.
6/15 anonim válasza:
4: akkor túl kicsi szerintem. Az egyik legkényelmesebb ruhadarab.
7/15 ívy1 válasza:
Szinte csak ezt hordok, nekem ez a legkènyelmesebb, többféle van jól variálható. Persze vannak olyan események pl.temetès ahová nem veszem fel.
8/15 anonim válasza:
Otthonra hordom mert kényelmes.
Futni abban járok de akkor már veszek rá egy rövidnadrágot ami a fenekem takarja.
Máshova nem hordanám - egyébként elfogadható viseletnek hordom egy hosszabb felsővel, csak én akkor jobban szeretek belebújni egy farmerbe.
9/15 anonim válasza:
Otthon általában mindig ebben vagyok, de ha sportolok nagy ritkán akkor is ezt szoktam fel venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!