A nylonharisnya valóban büdös?
Csomó olyan kérdést látok ezen az oldalon, ami erre kérdez, illetve egy másik kategóriában fétis jelleggel is szoktak érdeklődni.
Én pasiként nem tudom elképzelni (nem, nem fogom kipróbálni), hogy egy szép, szexi ruhadarab nőkön büdös legyen.
8-as: láthatólag a szövegértés és a logikus gondokodás nem erösséged!
Azt sehol nem írta senki, hogy CSAK a nylonharisnyában lesz büdös valaki lába, más müszálas zokniban is lehet büdös, söt akkor is, ha a cipö büdödütt be idöközben, illetve ha már napok óta ugyanazt a zoknit használja.
Igen. És? Azt nem írtam, hogy CSAK attól büdösödik, ezt te képzelted oda.
Attól függ, honnan veszed. Ha egy kínai üzlet legalsó polcáról… na, ott az a fura, ha nem bűzlik valami. Ahogy belépsz, megcsap a megkérdőjelezhető összetételű és gyártási körülményű műanyag szag.
Ha Tescoban vagy drágább márkától vásárolsz harisnyát, azoknak is van egy kis jellegzetes “szaga”, de mégsem olyan ordenáré büdös.
#13 gondolom nem kell felvilágosítást adnom, hogy milyen sokan járnak és vásárolnak kínai üzletekben?
Tehát hiába olyan műszálas termékeket árulnak, mégis kedvelt hely.
A műanyag szagú harisnyákat nem eldugott helyen árulják, nagyon is szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!