Már meg kell sűlni?!?!!😱🔥🔥
Figyelt kérdés
Félek, hogy van valami betegségem, tudjátok, mikor valaki nem érzi, hogy fáj neki, hiába vágja el magát reggel kenyér szeléskor, nem veszi észre, lehet én így lehetek a meleggel is, mert nincs melegem farmerban meg egy blúzban, de ma feltűnt, hogy minden második leányzó pics@shortban van meg haspólóban és láttam pár félmeztelen feszítő csávót is.🌞🔥🥵🥵2024. ápr. 12. 17:15
11/13 anonim válasza:
Ez nekem is pont ma tűnt fel!
Igaz hogy nappal jó idő van. Áprilishoz képest főleg nincs hideg. De az túlzás, amit sokan művelnek. Tényleg pitsagatyában, kivágott lenge topban járkálnak egyesek hajnalban a tizen fogban is, amikor annyira még nem kell megsülni. Ha most így öltöznek, mit csinálnak majd nyáron a 40
12/13 anonim válasza:
...fokban?! A bőrüket is levetik?
Írom ezt én, aki amúgy nem bírja a meleget, de nem öltözöm még így. Túlzás.
13/13 anonim válasza:
A napon marha meleg van szóval tök normális szerintem, árnyékban se fagysz meg, max felveszel egy vekony pulcsit a szobaban es kesz
Amugymeg holnaptol viszlat meleg egy jo ideig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!