Vettél már új bikinit a szezonra? Milyet?
Figyelt kérdés
Milyen színűt, fazonút vettél az idei szezonra? Hol? Ha még nem vettél, hol tervezel?ápr. 4. 18:14
1/10 anonim válasza:
Nem. Bár nem biztos, hogy nekem szól a kérdés, rajtam furcsán mutatna a bikini. De férfi fürdőruhát se vettem és nem is tervezem. :)
2/10 anonim válasza:
5 éve ugyanaz a bikinim van.
Tök felesleges évente venni újat. Hányszor mész strandra? 5-10szer? Még annyi se?
Ha neked egy év alatt elhasználódott, akkor valami szenny minőséget vettél, vagy ha nem, akkor csak mértéktelenül fogyasztassz. Max ha méretben nem jó már, akkor érdemes lecserélni.
3/10 anonim válasza:
Nem, de szeretnék
Fekete short + valami egyszerű felülre
4/10 anonim válasza:
Nem és nem is tervezek. Teljesen jó a tavalyi
5/10 anonim válasza:
Még én sem, de szeretnék. Gondolat Kínából rendelős megoldásra is.
Én is valami olyasmit szeretnék, aminek az alsó része short-szerű. Kicsit többet takarjon, mert nem hibátlan az alakom.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
6-os vagyok. A pontos termék az első esetben:
A véleményező, kommentelő is én vagyok. A képek is rólam készültek.
10/10 anonim válasza:
Calzedoniából és tezenisből vettem két tangásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!