Tangának milyen előnyei vannak a sima bugyihoz képest?
Egyetlen egy= nem látszik át a bugyivonal a szűk nadrágodon.
Hátránya annál drasztikusabb= vékony-keskeny rész belevág elöl -hátul. Így a végbél felől egyenes az útjuk a klf baktériumoknak. Következménye: gyakori a hüvelyi és húgyúti fertőzés.
Emiatt egyre inkább kimegya divatból.
Ezt a fertőzés dolgot én sem értem. Aki figyel a higiéniára annál ez nem lehet gond. 15 éve csakis tangát hordok, van hogy csak egy nagyon kicsi csík tanga van rajtam. Sose volt ebből semmilyen gond.
Számomra kényelmes és csinosabb szexisebb is szerintem.
Nagyon messzire vezetne ez a gondolatmenet, ezért csak vázlatosan:
Az fontos, hogy vannak valós előnyök/hátrányok és vannak olyanok, amikről csak az egyén hiszi, hogy előnyök/hátrányok, de igazából van nem is előny/hátrány vagy esetleg épp ellenkezőleg.
A tangánál sokak mondják, hogy szexi, izgató stb. Ez nem épp így igaz, azaz nem feltétlen igaz. Ezzel nem árt tisztában lenni.
Feljön az, hogy fertőzésveszély... Ez a kijelentés is kicsit mélyebb analízist igényel. Persze, a tisztálkodás befolyásoló, de alapvetően itt is más a helyzet, mint amit sokak gondolnak.
Ezen felül a vonal nem látszódás sem igaz feltétlen. Ezt is az egyén sokszor érvként hozza fel, más kérdés, hogy ez nem állja meg sokszor a helyét.
Ami nagyon fontos: te magad ki akarsz alakítani valamilyen képet a többiek (vetélytárs nők, pasik) szemében, de onnan kezdve, hogy megválasztod a megjelenésed attribútumait és a viselkedésed, onnan kezdve a másik térfélen pattog a labda. Tök mindegy, mit gondolsz magadról, hogy másnak mit kell gondolnia rólad, csak az számít, amit a másik fél gondol rólad, amilyen kép kialakul benne rólad. Ezt már befolyásolni nem tudod, a választásaiddal elindultál egy úton, azon nem tudsz visszafordulni.
Úgy mondják: a tetteid megválaszthatod, a következményeit nem. S hogy vissza a választott alsóhoz: egyszerűen el kell fogadni, sem a tangát, sem a normált hordókat nem fogad el mindenki. Vannak olyan klikkek, akik a tangára és vannak olyanok, akik a hagyományos fazonokra esküsznek. Hogy te melyiket választod, az befolyásolja, melyik klaszter embereinek társaságát vonzod be. Ezt döntsd el te, mennyiben előny avagy hátrány.
Úgy okoz fertőzést,hogy a végbeled nem steril sosem. Megmoshatod,beöntést is csinálhatsz,akkor sem lesz az. Testnyílás lévén…
Na innen képez egy hidat a tanga a hüvely felé, tehát szépen megtelepedhetnek az amúgy ártalmatlan,de nem a hüvelybe való flórák.
Amikor egy kicsit meggyengül az immunrendszer,akkor tud gondot okozni. Persze nem biztos hogy fog, de minek a kockàzat, ha van már francia fazonból is lézervàgott?
A csíktanga meg egyenesen visszataszító, inkàbb akkor a féltanga verzió szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!