A márkás többezer Ft-os bugyik miben jobbak, mint a sima kínaiban kaphatók?
Minőségben is jobbak, megtartják a szinűket. (már amelyik)
Meg nem nyúlnak meg.
Párom is szokott venni egyébként ilyen kínai cuccokat otthonra, néha ki lehet fogni egy két jobb minőségűt, viszont a legtöbb szerintem gagyi.
Már eleve a fazonjuk is idétlen.
2000ért veszem a hagyomanyos fazonu pamut bugyit. Funkcioja a vedelem es a nedvesseg elvezetes.
Jo az anyaga, nem idegesit, nem irrital, beszivja az izzadtsagot. És van olyan ami 4 éve megvan es semmi baja
Az anyaguk minőségibb, kinézetre általában sokkal jobban néznek ki.
A varrássuk normális és nem lógnak összevissza a cérnadarabok, na meg általában tényleg méreterányosak a bugyik/tangák nem úgy mint a kínaiban ahol az L is simán S méret lehetne.
A melltartó a legnehezebben varrható ruhadarab, nem nagyon lehet megúszni.
És ha már veszek egy kényelmes, jó fazonú melltartót, veszek mellé bugyit, mert egy összeillő szett mutatósabb.
Ezeket sok nő tartogatja randikra.
Tudod mit mondanak, ha valakin összeillő szett van, azt azért vette fel, mert tervben volt a szex 😉
Meg úgy álatlában speciális alkalmakra.
Nekem pl van szerencsehozó szettem, amit vizsgákra, állásinterjúkra, versenyekre veszek fel, mint titkos kabbala.
Orvoshoz is valami igényesebb, de nem szexis szettben megyek, szerintem ciki szakadt, buggyosban lenni. Eleve kellemetlen nekivetkőzni, meg, hogy nézegetnwk, de valami minőségibb alsónemû kis önbizalmat ad.
Van kínais bugyim is. Menstruálós napokra.
Meg kényelmes is, sporthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!