Bershkában hogy van a méretezés?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni baggy farmereket, de nincs a közelemben üzlet ezért kicsit tanácstalan vagyok a méretválasztásban. 160 cm 57 kg vagyok. 36-38 as a méretem new yorker sinsay boltokban ezek kozul szoktam valogatni. Szerintetek 36?márc. 25. 12:30
1/3 anonim válasza:
Hú, elég szűk gatyák, szoknyák vannak ott, szerintem 38-asat rendelj!
2/3 Koaxk Ábel válasza:
Én pont ilyen helyzetben vagyok mint te.
Pont tegnap voltam a Bershka egyik üzletében, ott valami oltári hülye méretezés van, én is kb normál méretezésnél 36-38 közötti farmereket hordok, és baggy jeans-t kerestem. Választék az van bőven, de ott a 46-os volt jó rám. A címkén benne is van a nadrágokban, hogy az kb 36-osnak felel meg.
Szóval nagyon botsáskákra van ott minden méretezve...
3/3 Koaxk Ábel válasza:
Annyit hozzátennék, hogy én férfi nadrágot vettem, a női méretezés fene tudja milyen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!