Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az szép vagy inkább túlzottan...

Az szép vagy inkább túlzottan kirívó ha nem nyáron nem veszek melltartót fel ha iskolába vagy utcára megyek? Leginkább lányok válaszát várom. 19L

Figyelt kérdés

2024. márc. 22. 07:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
En sztem vegyel fel melltartot suliba.En 1x nem vettem fel es a folyoson nem volt olyan srac aki nem bamult volna meg.Utcara meg ahogy erzed
2024. márc. 23. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
El nem tudom képzelni mi lehet a szép benne, max faszállító
2024. márc. 23. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, milyen az anyaga a fölévett felsőnek... ha a cérnavékony típus, ami alatt a bimbóudvar is kilátszik kb., az közönséges. (max akkor nem, ha bimbótapaszt használsz mellé). Illetve lógó mellnél nemcsak furán néz ki, de a hátnak sem tesz jót.
2024. márc. 28. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
44%
Én mindig viselek melltartót, még ha nem is mindig kényelmes, de hát nem mindig lehet a kényelemre menni márcsak biz elvárások miatt sem. Úgy érzem így illik. Szerintem elég fura ha valaki nem hord.
2024. jún. 3. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!