Fiúk lányok szerintetek ilyen magassarkú túl kirívó első randira?
2023. nov. 22. 22:48
1/11 A kérdező kommentje:
Lehagytam hogy vacsorázni megyünk és moziba
16 éves vagyok :)
2023. nov. 22. 22:48
4/11 anonim válasza:
Így novemberben? Egyébként 16 évesen szerintem tök fölösleges ezzel kínoznod magad.
6/11 anonim válasza:
Novemberben 5 fokban elmebetegnek nez szandalban. Ez nyari viselet max vacsorahoz. Tehat nem alkslomhoz illoen oltoznek szandalban,mert tel van.
A fiatalok nem is hordanak magassarkut,mert nem divat.
Randira olyat erdemes frlvenni,amit egyebkent is hordasz. Azt kell bemutatnod ,milyen vagy. Nem egy szerepet jatszani jelmezben.
7/11 anonim válasza:
Nem az hogy kirívó hanem tényleg nem divat. Nem szép és nem évszakhoz illő. Egy bokacsizmát javasolnék.
8/11 anonim válasza:
Kamu kerdés egy pasitól.Egy nő sem ilyen idióta,hogy novemberben szandált húzzon utcára.Ma is a legtöbb nő már csizmában tipegett
9/11 anonim válasza:
Szerintem is kamu kérdés, de igaza van a 4#-nek, de a többieknek is.
10/11 anonim válasza:
Legalább ne egy szandált mutogatnál így tél közepén...
Amúgy max azzal kirívó, hogy mennyire runya egy darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!