Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan metálfajzat, aki utálja az acélbetétes bakancsot?

Figyelt kérdés

Amolyan goth és rocker keverék vagyok, régen (úgymond kezdőkoromban) nekem is volt acélbetkósom, de nem értem, mi benne a jó, ronda, nagy, nehéz, kényelmetlen. Legalábbis nekem az volt... Úgyhogy nem szerettem annyira, leginkább "munkavédelminek" használtam, főleg, amikor költöztünk.

Meg amit még inkább nem értek, azok a goth lányok, akik a szép hosszú szoknyához veszik fel. Már nem azért, de ritka hülyén néz ki, ha szépen, elegánsan felöltözöl, a lábadon meg ott virít a bazi nagy acélbetkós. Szoknyához csizma! Vagy ha bakancs, akkor már Martens, mert az nem olyan otromba...

Lényeg a lényeg: gothok, metálosok, rockerek, punkok! Szeretitek, avagy nem? :)

2010. okt. 26. 08:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én goth vagyok, és amikor valami 19.sz.-i ruhát rántok magamra, én sem acélbetkóst veszek a lábamra, hanem magassarkút, bokacsizmát, ilyesmiket:) Nagyon szeretem az erre a korra hajazó cipőket, úgyhogy különösen örülök, hogy most divatba jöttek ezek a fűzögetős bokacipők:)

Egyébként szeretem a bakancsot is, kényelmes nagyon szerintem, meg hát télen mindig azt hordok - igen szoknyával is - mert a vékony kis csizmácskákban lefagyna a lábam...meg azokat tönkretenni sem szeretném a fél méteres hóban, a bakancs meg bírja. Szerintem egy szépen karbantartott bakancs nagyon is jól tud kinézni. De hát ízlések és pofonok! Ha nincs nagyon hideg, akkor egyébként csak nadrághoz veszem fel. Nyáron meg kizárt, hogy bakancsot húzzak, kivéve koncertek, fesztiválok :) 21/L

2010. okt. 26. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Na, látod-látod. Ízlések és pofonok :D

Én szeretem, kényelmes, meg az is jó benne, hogy nem áztatom szarrá magam benne esőben. És jobb, mint egy gumicsizma :D

Koncertre nem árt, hülyék mindig vannak.

De figyelj, ez a te ízlésed, a te tested, azt veszel fel, amit és ahogyan akarsz.

2010. okt. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!