Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van itt rajtam kívül olyan...

Van itt rajtam kívül olyan metálfajzat, aki utálja az acélbetétes bakancsot?

Figyelt kérdés

Amolyan goth és rocker keverék vagyok, régen (úgymond kezdőkoromban) nekem is volt acélbetkósom, de nem értem, mi benne a jó, ronda, nagy, nehéz, kényelmetlen. Legalábbis nekem az volt... Úgyhogy nem szerettem annyira, leginkább "munkavédelminek" használtam, főleg, amikor költöztünk.

Meg amit még inkább nem értek, azok a goth lányok, akik a szép hosszú szoknyához veszik fel. Már nem azért, de ritka hülyén néz ki, ha szépen, elegánsan felöltözöl, a lábadon meg ott virít a bazi nagy acélbetkós. Szoknyához csizma! Vagy ha bakancs, akkor már Martens, mert az nem olyan otromba...

Lényeg a lényeg: gothok, metálosok, rockerek, punkok! Szeretitek, avagy nem? :)

2010. okt. 26. 08:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én ha már be kéne magam sorolni, akkor a punk-rockhoz húzok, de nekem sem tetszik a bakancs...
2010. okt. 26. 08:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Kezdő koromban punkoskodtam, a zenét most is imádom, csak már nem annyira járok bulikba.De 15 évesen rám került a bakancs azóta szinte le sem veszem.Annál kényesebb cipő nincs.Na jó a futócipőm. :)
2010. okt. 26. 08:47
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Második: Hát, akkor Neked kényelmes. Lehet, hogy az én lábammal van a baj... xD

Ja, amúgy nem akarok gyűlölködést szítani ezzel a gothok lábán szoknya mellé miért van bakancs kijelentéssel, de én is, és az összes ismerősöm azt vallja, hogy ha már a lány szépen felöltözik, az összhatást ne rontsa el a lábbelivel!

2010. okt. 26. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
igazából meg szerintem úgy öltözz ahogy akarsz, én nem is foglalkozok mit veszek fel, ritkán rajzolok magamnak egy pólót, fiatalabb koromban sokat varrtam nadrágot, dzsekit meg ilyeneket, de már befejeztem, minek
2010. okt. 26. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

húhát...az ér hogy kinőttem belőle?:)

punk voltam - vagy akartam lenni vagy tökömtudja - a lényeg hogy volt bakancsom. Én szerettem, egyébként, praktikai dolgot csak egyet utáltam benne: füzögetni. Hát eltelt egy pár év, és megváltoztam. nem belülről csak kívülről:) rájöttem egypár dologra, és bár most sem öltözködöm teljesen konszolidáltan, ha valaki célzottan keresi rajtam a "punkos rockos elemeket" az azért megtalálja, de korántsem úgy... bakancsot már nem hordok. hordok magassarkút is helyette, többekközött. A zene megmaradt, bár sosem voltam kizárólagos zenehallgató... Az eszmék megmaradtak.

egyébként tetszik a bakancs néhány emberen...pl miniszoknyával a mai napig tetszik, sokat hordtam úgy régen:) bár nekem mázlim volt mert 35-ös a lábam, azon nem volt olyan nagy a bakancs sem :D

2010. okt. 26. 09:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem HD-m van, és imádom :) 24F (Oi!-Punk)
2010. okt. 26. 09:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Huhhh, látom, megoszlanak a vélemények: valaki szereti, valaki kinőtt belőle, de van olyan is, akinek nem is tetszik. :)

Én magassarkút nem is hordok, mert nem tudok benne menni. Mármint ha van 3-4 centis sarka, akkor még igen, de annál nagyobb sarokkal orra bukom. Meg a talpam megfájdul benne...

2010. okt. 26. 09:25
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja, én még most is varrogatok magamnak. :D
2010. okt. 26. 09:26
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Én is a "kinőttem belőle" kategória vagyok :). Már csak koncertekre hordok bakancsot a lábam védelme miatt. Nekem külsőre tetszik, viszont számomra nyáron meleg, télen pedig (még 2 zoknival is) hideg. Van egy számomra kedves 20sorosom, már gondolkodtam, hogy eladom, de nincs szívem megválni tőle.
2010. okt. 26. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:13 vagyok...

a magassarkut meg lehet szokni:)

én nem bírnám eladni... az egyikbe virágot ültetem, a másik még a szerkényben mert fesztiválra azért kell :D

2010. okt. 26. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!